Schimbări în perioada bacalaureatului

2018. február 12.

În perioada 12-22 februarie 2018 se desfășoară proba orală și probele de competențe ale bacalaureatului pentru elevii claselor a XII-a.

Consiliul Profesoral a hotărât că în această perioadă toți elevii  participă la ore, inclusiv  cei de clasa a XII-a. Orarul pentru această perioadă este atașat aici, Orar pentru perioada bacalaureatului 12 - 22 februarie 2018. Pe tabele separate apare fiecare săptămână în parte.

Inclusiv elevii claselor a XII-a participă la ore, conform orarului de mai sus și a  repartițiilor la probele bacalaureatului.

Planificarea pentru ziua de luni, 12 februarie 2018, pentru proba orală la limba română, se găsește aici: Repartizarea candidatilor la proba A - limba și literatura română

Probele orale au loc în sălile 99 și 102, de aceea pe perioada acestora, 12, 15, 21 și 22 februarie, va avea loc o schimbare a  unor săli de clase, (Schimbarea sălilor de clase) astfel:

Clasa a IX-a D –> laboratorul de fizică

Clasa a XI-a E –>laboratorul de biologie

Clasa a IX-a A –>în sala 33

Pentru alte informații, accesați linkul  BAC 2018 de pe site-ul școlii.

Pentru întrebări legate de probele de bacalaureat, vă puteți adresa membrilor comisiei de organizare a bacalaureatului: Ciubotariu Éva, Fazekas Csilla, Sárközi Csilla, István Zoltán.

 

Îi rugăm pe toți elevii ca pe parcursul desfășurării acestor probe, să se comporte civilizat, să dea dovadă de respect față de colegii lor din clasele a XII-a.

 Succes elevilor claselor a XII-a!




Iskola másként


Órarend 


Ady 250


 

Egy polc, egy könyv

A könyvtáros ajánlata

"...nem is lehetünk más célra ebben az életben, mint hogy megismerjünk mindent, amennyire lehetséges: a tarka és zegzugos világot, a megbocsátandó embereket, az egymásra morgó népeket; s amikor mindent megismertünk, amennyire lehetséges, akkor visszamenjünk oda, ahol otthon lehetünk." Tamási Áron



 



 

© 2016 Ady Endre Líceum Nagyvárad