Gólyák és DT-sek

2021. július 17.

Háromnapos gólyatáborban vehettek részt kilencedikes gólyánk közül jópáran.

Hétfőn együtt vonatoztunk Székelyhídra, ahol a kipakolás és a szabályzat átolvasása után kezdetét is vette az első program. Ezáltal sok ismerős archoz immáron nevet is társíthattunk, és kicsit jobban megismerhettük egymást. Kedden, a hagyományhoz hűen, futással kezdtünk a napot. A délelőttünket szabad tevékenységgel tölthettük, ami után újra játékokat és feladatokat teljesítettünk, immáron a saját csapatunkkal. Négy összetartó és eltökélt kis csapat, család kovácsolódott itt össze. A közös vacsora után tánc-, illetve rapversenyeken adhattunk hangot tehetségünknek és kreativitásunknak. Másnap, szerdán, futás és reggeli után újabb játékkal zártuk a gólyatábort, majd összepakoltunk, kiürítettük a szobákat és együtt újra vonatra szálltunk.

 

Szervezőként is nagyon lehetett élvezni a tábort és a kevés korkülönbség meglátszott, mert nagyon jól kijöttünk a gólyákkal. A fegyelemmel sem volt baj, hisz akármire kértük őket, elvégezték. Nagyon jól együttműködtek velünk és semmi kifogásolható nem volt velük. Szerintem ez egy nagyon emlékezetes élmény volt mindenkinek, és reméljük, a jövőben még jobban, még sikeresebb programokat tudunk szervezni a DT-vel.

 




Iskola másként


Órarend 


Ady 250


 

Egy polc, egy könyv

A könyvtáros ajánlata

"...nem is lehetünk más célra ebben az életben, mint hogy megismerjünk mindent, amennyire lehetséges: a tarka és zegzugos világot, a megbocsátandó embereket, az egymásra morgó népeket; s amikor mindent megismertünk, amennyire lehetséges, akkor visszamenjünk oda, ahol otthon lehetünk." Tamási Áron



 



 

© 2016 Ady Endre Líceum Nagyvárad