Gólyatábor 2022

2022. október 18.

Az idei új adysoknak tartott gólyatábor nagy sikert aratott. A tábor Kiskoh településen volt, a Medve-barlang lábánál, gyönyörű tájjal körbevéve, ahol 79 gólya és 20 felügyelő egyaránt tudott élvezni egy zökkenőmentes, jó hangulatú hétvégét.

Idén is megrendezésre került az Ady Endre Elméleti Líceum kilencedikes diákjai számára a Gólyatábor Kiskohon. A diákok három napon keresztül játszva, versenyek és kreatív feladatok által ismerhették meg évfolyamtársaikat és a szervezőket, az Ady Diáktanács tagjait. "Fontosnak tartjuk az iskolánkba érkező diákok beilleszkedését, hisz az ember jó közösségben teljesít a legjobban"-említette a tábor egyik szervezője, egy adys 11.-es diák. A hétvége folyamán csapatjátékokon, rövidfilm készítésen, közös tornán, illetve tánc- és énekvetélkedőkön vehettek részt az újdonsült licisták, ezáltal beilleszkedve az új környezetbe. "Nagyon örülök, hogy részt vettem a táborban. Rengeteg új barátot szereztem és egy életre szóló élménnyel gazdagodtam"-jegyezte meg egy kilencedikes diák hazafele úton.

Köszönjük a tanároknak és az osztályfőnököknek, akik részt vettek a táborunk rendezvényein!




Iskola másként


Órarend 


Ady 250


 

Egy polc, egy könyv

A könyvtáros ajánlata

"...nem is lehetünk más célra ebben az életben, mint hogy megismerjünk mindent, amennyire lehetséges: a tarka és zegzugos világot, a megbocsátandó embereket, az egymásra morgó népeket; s amikor mindent megismertünk, amennyire lehetséges, akkor visszamenjünk oda, ahol otthon lehetünk." Tamási Áron



 



 

© 2016 Ady Endre Líceum Nagyvárad