Egészségnap az Adyban

2019. február 14.

2019. február 20-án, a IV. Semmelweis Egészségverseny keretén belül az Ady Endre Elméleti Líceum 10.E osztályának Polipeptidek nevű csapata megszervezi az Egészségnapot az iskola dísztermében.

Az esemény célja, hogy felhívjuk a diákok figyelmét a különböző betegségek veszélyeire és azok megelőzésére, illetve szeretnénk mindenkiben tudatosítani a helyes életvitel fontosságát.

A program folyamán a diákok új információkat szerezhetnek, valamint új élményekkel gazdagodhatnak: különböző szűréseken és játékokon vehetnek részt. A kitöltendő kvíz és csapatjáték után, sorsolás alapján, néhány, minden feladatot helyesen teljesítő diák jutalomban is fog részesülni.

Az iskola osztályai közül nyolc fog részt venni ezen az eseményen. Ezeket a diákokat megkérjük, hogy ne felejtsék majd el felírni nevüket a díszteremben felfüggesztett plakátra!

 

 




Zöld hét


Órarend 


Ady 250


 

Egy polc, egy könyv

A könyvtáros ajánlata

"...nem is lehetünk más célra ebben az életben, mint hogy megismerjünk mindent, amennyire lehetséges: a tarka és zegzugos világot, a megbocsátandó embereket, az egymásra morgó népeket; s amikor mindent megismertünk, amennyire lehetséges, akkor visszamenjünk oda, ahol otthon lehetünk." Tamási Áron



 



 

© 2016 Ady Endre Líceum Nagyvárad