Harmadszor is részt vesz az országos szakaszon

2019. április 13.

Április 13-án, szombaton zajlott az információtechnológia tantárgyverseny (OTI – Olimpiada de Tehnologia Informației) megyei szakasza, ahol négy óra alatt kellett számos feladatot megoldani. Iskolánkat több tanuló is képviselte, Karancsi Mályás-Béla (IX.D) dicséretet kapott, felkészítótanára Kotró László-Lehel.
A verseny megyei szakaszán a XII. osztályosok között Fándly Gergő-Zoltán (XII.D) végzett az első helyen, így korcsoportjában ő képviseli Bihar megyét az országos szakaszon (az országos rangsor szerint az ő az V. helyezett).

Gergő az informatika tantárgyversenyen is nagyon szépen teljesített, a megyei fordulón a harmadik helyen végzett.  A Microsoft által szervezett Microsoft Office Specialist versenyen 944 ponttal (1000 pontból) várja, hogy bejutott-e az országos szakaszra. Felkészítő tanára: Hibácskó Gizella.
Gratulálunk Gergő eddigi teljesítményéhez, és sok sikert kívánunk neki az országos szakaszon!




Iskola másként


Órarend 


Ady 250


 

Egy polc, egy könyv

A könyvtáros ajánlata

"...nem is lehetünk más célra ebben az életben, mint hogy megismerjünk mindent, amennyire lehetséges: a tarka és zegzugos világot, a megbocsátandó embereket, az egymásra morgó népeket; s amikor mindent megismertünk, amennyire lehetséges, akkor visszamenjünk oda, ahol otthon lehetünk." Tamási Áron



 



 

© 2016 Ady Endre Líceum Nagyvárad