XII. Campus Fesztivál

2019. szeptember 30.

A XII. Campus Fesztiválon 9 adys diák önkénteskedett a MIDESZ Recreatio Divertisment programjában.

 

A Civil Faluban működő MIDESZ-sátorhoz látogatókat a Recreatio projekt, Recreatio Divertisment programjával fogadták az adys önkéntesek. Első lépésben egy kérdőívet kellett kitölteni, ahol azt vizsgáltuk meg, hogy egy fesztivál ideje alatt a fiatalok rekreálódnak-e, és ha igen, milyen módon. A kérdőívek elemzése még folyamatban van, a végleges eredmények október végére várhatóak.

A program második felében a résztvevők különböző közösségépítő játékokba kapcsolódhattak be. Kifejezetten tetszett a versenyzőknek,az a feladat, amikor egy Ady-verset kellett elmutogatniuk, de idén is nagy sikere volt a midesztájcsi néven ismert ördögcsapdának. Minden sikeresen teljesített feladat után újabb nyereményeket kaptak a játékosok.

A debreceni Campus Fesztivál kiváló alkalom a fiatalok számára, hogy szórakozás mellett betekintést nyerjenek különböző szervezetek és intézmények működésébe.

 




Iskola másként


Órarend 


Ady 250


 

Egy polc, egy könyv

A könyvtáros ajánlata

"...nem is lehetünk más célra ebben az életben, mint hogy megismerjünk mindent, amennyire lehetséges: a tarka és zegzugos világot, a megbocsátandó embereket, az egymásra morgó népeket; s amikor mindent megismertünk, amennyire lehetséges, akkor visszamenjünk oda, ahol otthon lehetünk." Tamási Áron



 



 

© 2016 Ady Endre Líceum Nagyvárad