Szép eredmények a magyar tantárgyverseny országos szakaszán

2023. április 27.

A tavaszi szünetben rendezték meg az 51. országos tantárgyversenyt Gyergyószentmiklóson. Az eseménynek helyszínt biztosító intézmény a Salamon Ernő Gimnázium volt. Bihar megyét tizenöt diák képviselte a rangos eseményen, öten iskolánk diákjai – Nagy Lilla V.A, Wagner Lilla IX.B, Rázmán Orsolya IX.E, Lakatos Bernadett X.D, Rázmán Botond XII.E –, akik korosztályukban a megyei szakaszon a legjobbnak bizonyultak. A Hargita megyei szervezők nagyon készültek: zenés színházi előadástól táncjátékig, kirándulástól filmnézésig, közönségtalálkozóktól kiállításokig mindenki megtalálhatta a neki tetsző programot.

Diákjaink a következő díjakat és különdíjakat kapták:

                            · Nagy Lilla V. osztályos tanuló dicséretben részesült, és a Gyergyószárhegyi Kulturális és Művészeti Központ különdíját vehette át (Ady Endre Elmélet Líceum, felkészítőtanár: Csepregi Imola Eszter).

                            · Rázmán Orsolya Fanni IX. osztályos diák dicséretet kapott és a Gyergyószárhegyi Kulturális és Művészeti Központ különdíját (Ady Endre Elmélet Líceum, felkészítőtanár: Sarkadi Viktória).

                            · Wagner Lilla IX. osztályos tanuló dicséretben részesült és elnyerte a Gyergyószárhegyi Kulturális és Művészeti Központ különdíját (Ady Endre Elmélet Líceum, felkészítőtanár: Nagy Enikő).

                              · Rázmán Botond XII. osztályos versenyző a a Gyergyószárhegyi Kulturális és Művészeti Központ különdíját, valamint a Helikon különdíját vehette át (Ady Endre Elmélet Líceum, felkészítőtanár: Sarkadi Viktória).

 

Mindnyájuknak gratulálunk!

 




Iskola másként


Órarend 


Ady 250


 

Egy polc, egy könyv

A könyvtáros ajánlata

"...nem is lehetünk más célra ebben az életben, mint hogy megismerjünk mindent, amennyire lehetséges: a tarka és zegzugos világot, a megbocsátandó embereket, az egymásra morgó népeket; s amikor mindent megismertünk, amennyire lehetséges, akkor visszamenjünk oda, ahol otthon lehetünk." Tamási Áron



 



 

© 2016 Ady Endre Líceum Nagyvárad