Cambridge nyelvvizsga

2017. március 17.

2017. március 17-ére Cambridge Pretestet hirdettünk meg iskolánk tanulói számára, melyre 115 diák jelentkezett. A fent említett dátumon sajnos csak 74 diák fogja tudni felmérni a tudását, mivel a periódus zsúfoltsága miatt csak FCE és FCEfS szintekre osztottak nekünk tételt, és ott is csak Use of English-t.

 

A diákok érdekében úgy döntöttünk, hogy FCE és FCEfS szinteken a fennmaradó három próbát: Reading, Writing és Listening, valamint CAE szinten mind a négy próbát május 12-ére újra megrendeljük, abban reménykedve, hogy ezúttal majd több sikerrel járunk. 

 

Az újabb tételeket pénteken, február 24-én rendeljük meg, addig a szervező minden egyes diákkal egyeztet, hogy vállalják-e a Pretest megírását az új időpontban is.

 

The great escape.




Iskola másként


Órarend 


Ady 250


 

Egy polc, egy könyv

A könyvtáros ajánlata

"...nem is lehetünk más célra ebben az életben, mint hogy megismerjünk mindent, amennyire lehetséges: a tarka és zegzugos világot, a megbocsátandó embereket, az egymásra morgó népeket; s amikor mindent megismertünk, amennyire lehetséges, akkor visszamenjünk oda, ahol otthon lehetünk." Tamási Áron



 



 

© 2016 Ady Endre Líceum Nagyvárad