Őszi zabhegyezős találkozó

2017. november 04.

November 4-én szombaton délelőtt került sor a Zabhegyezők által szervezett halloweeni programra az Ady-líceumban. A gyerekeket kézműves foglalkozás, arcfestés és körjáték várta, majd miután mindenben részt vettek, kezdődhetett a nagy játék a díszteremben. 

Frankeinstein még mindig nyári álmát alussza, és most, hogy újra itt a Halloween, fel kell, hogy  ébredjen. Ám nincs elég ereje hozzá. A gyerekeknek a játékok során gyűjtött elemekkel kellett felébreszteniük. Ehhez minden állomáson játszaniuk kellett. A feladatot néhány sötét alak, a dementorok nehezítették. Ám persze akkor jó, ha jó a vége, a gyerekeknek sikerült felébreszteniük a Halloween fontos karakterét, jutalmuk cukorka volt.

A programon csaknem száz gyerkőc vett részt remek hangulatban. A következő program karácsony előtt lesz, amire ugyanúgy szeretettel várnak mindenkit a Zabhegyezők!



Zöld hét


Órarend 


Ady 250


 

Egy polc, egy könyv

A könyvtáros ajánlata

"...nem is lehetünk más célra ebben az életben, mint hogy megismerjünk mindent, amennyire lehetséges: a tarka és zegzugos világot, a megbocsátandó embereket, az egymásra morgó népeket; s amikor mindent megismertünk, amennyire lehetséges, akkor visszamenjünk oda, ahol otthon lehetünk." Tamási Áron



 



 

© 2016 Ady Endre Líceum Nagyvárad