Mikulás-buli a 8.A-sokkal

2017. december 08.

A nyolcadikosok idén is megszervezték a már hagyományossá vált Mikulàs-bulit az Adyban.

Ebben az évben a 8.A osztályt érte az a megtiszteltetés, hogy igazi ünnepi hangulatot varázsolhatott az iskola 5-8.-os diákjainak körébe.

Az osztály kreavitásának és a zabhegyezősök kemény munkájának köszönhetően a labirintus, illetve a temérdek nyeremény nagy sikert aratott. A díszteremben sok érdekes játék várta a vendégeket, s aki elfáradt, az a büfében kaphatott új erőre, ahol a sok finomság mellett megkóstolhatta a Mikulás-koktélt is. Mivel sikerült sok támogatót nyernünk, ezért minden tombola nyerő volt, senki sem tért haza üres kézzel. Aki a tíz játék közül legalább hétben részt vett, és még a sötét labirintusba is bemerészkedett, annak neve bekerült a Mikulás puttonyába, s közülük nyolcat sorsoltunk ki, akik szintén értékes ajándékokat nyertek. Nagyon örültünk annak, hogy sok ötödikes és hatodikos diák nyert.

Már az előkészületek is jó hangulatban teltek, s egy hét kemény munka eredményeképpen, a zabhegyezősöknek és támogatóinknak köszönhetően, az osztály is összekovácsolódott, és megszületett ez a buli, melyen több mint 120 gyerek érezte jól magát.

 

A 8.A diákjai




Iskola másként


Órarend 


Ady 250


 

Egy polc, egy könyv

A könyvtáros ajánlata

"...nem is lehetünk más célra ebben az életben, mint hogy megismerjünk mindent, amennyire lehetséges: a tarka és zegzugos világot, a megbocsátandó embereket, az egymásra morgó népeket; s amikor mindent megismertünk, amennyire lehetséges, akkor visszamenjünk oda, ahol otthon lehetünk." Tamási Áron



 



 

© 2016 Ady Endre Líceum Nagyvárad