Szülők az iskolapadban

2018. december 06.

2018. december hatodikán a többi kezdő osztály szüleivel együtt a 9.C osztály szülői közössége is nagy számban jelent meg az Ady Endre Liceumban meghírdetett „Nyílt napon”.

A szülők bejárták az iskolát, megtekintették a könyvtárat és a laboratóriumokat, ahol a könyvtárosnő és az osztályt tanító szaktanárok fogadták őket. Mivel az osztály tanulói közül sokan vesznek részt a robotika körön, ezért érdekes volt a szülőknek látni a gyermekük által elsajátított informatikai tudás gyakorlatba ültetését, a robotos bemutatón.

A szülők nagyon élvezték, hogy ismét beülhettek az iskolapadba (különösképpen az iskolánk volt diákjai – mivel vannak néhányan) és egy kicsit gyermekük szemével láthatták az iskolát, felevenítve egyúttal saját iskolai élményeiket. Végül a közös tevékenység a szülői értekezlettel zárult.




Iskola másként


Órarend 


Ady 250


 

Egy polc, egy könyv

A könyvtáros ajánlata

"...nem is lehetünk más célra ebben az életben, mint hogy megismerjünk mindent, amennyire lehetséges: a tarka és zegzugos világot, a megbocsátandó embereket, az egymásra morgó népeket; s amikor mindent megismertünk, amennyire lehetséges, akkor visszamenjünk oda, ahol otthon lehetünk." Tamási Áron



 



 

© 2016 Ady Endre Líceum Nagyvárad