Angol tantárgyverseny-nyerteseink

2022. április 08.

Március 20-án rendezték meg két év után először az angol tantárgyverseny megyei szakaszát. A megye iskoláinak 485 jeles diákja mérte össze a tudását, közülük 26 adys. Talán azon kevés iskolák közé tartozunk, ahol betartottuk a szabályt, miszerint két diák vehet részt a megyei megmérettetésen osztályonként, ha teljesiti a továbbjutás feltételeit. Sajnos emiatt sok igen tehetséges diák nem tudta próbára tenni a tudását. Ennek ellenére sok nagyon szép eredménnyel tértek haza diákjaink.

I. helyezett Csucsuj Tamás (96 pont) X.D, aki az országos szakaszon képviseli megyénket.

II. helyezettek Bala Tamara (99 pont) VII.B

Ács Kristóf (93 pont) IX.E

III. helyezett Bucurean Alexandra (9O,5 pont) IX.E

Dicséretet kaptak Blaskó Nóra (89 pont) X.D

Bihari Dániel Gergő (86 pont) X. D

Rázmán Orsolya Fanni (86 pont) VIII.A

Kovács Ivett (86 pont) XI.C

Terjei Patrick Cristian (84 pont) XI.A

A diákok felkészítő tanárai Nonn Andrea, Fazekas Csilla, Pallai Márta és Koncz Brigitta tanárnők. Szeretettel gratulálunk minden versenyzőnek és tanáraiknak, mert bebizonyították újra, hogy ott a helyük a legjobbak között.

Koncz Brigitta




Zöld hét


Órarend 


Ady 250


 

Egy polc, egy könyv

A könyvtáros ajánlata

"...nem is lehetünk más célra ebben az életben, mint hogy megismerjünk mindent, amennyire lehetséges: a tarka és zegzugos világot, a megbocsátandó embereket, az egymásra morgó népeket; s amikor mindent megismertünk, amennyire lehetséges, akkor visszamenjünk oda, ahol otthon lehetünk." Tamási Áron



 



 

© 2016 Ady Endre Líceum Nagyvárad