Asztalitenisz Mikulás-kupa

2022. december 20.

2022. december 10-én szervezték meg iskolánk testnevelés tanárai, Erdei István és Szabó Gergő tanár urak az asztalitenisz Mikulás-kupát. Helyszín az ERA Shopping Park asztalitenisz-terme volt, amit Váradi Tibor biztosított az iskola diákjainak. Az esemény lebonyolításában Balogh Tímea és Bárdos Ingrid diákok segédkeztek.

Miután kisorsoltuk az ellenfeleket, a verseny kezdetét is vette pontban 9 órakor. A diákok addig játszottak, amíg ki nem derült, ki lesz a kategóriájuk első 3 helyezettje. Gimnáziumban a lányok legjobbjai: 3.Köteles Nóra, 2.Hübner Kamilla, 1.Kővágó Rebeka; a fiúk közül: 3.Franțiu Toma, 2.Váradi Wilhem Patrik, 1.Kristóf Dániel. Líceumban az első három helyezett: a lányok mezőnyében 3. Molnár Mária, 2.Karácsonyi Anett, 1.Racsav Nikolett; fiúk mezőnyében: 3.Márkus Zoltán, 2.Soós Balázs, 1.Szentpéteri Márk.




Iskola másként


Órarend 


Ady 250


 

Egy polc, egy könyv

A könyvtáros ajánlata

"...nem is lehetünk más célra ebben az életben, mint hogy megismerjünk mindent, amennyire lehetséges: a tarka és zegzugos világot, a megbocsátandó embereket, az egymásra morgó népeket; s amikor mindent megismertünk, amennyire lehetséges, akkor visszamenjünk oda, ahol otthon lehetünk." Tamási Áron



 



 

© 2016 Ady Endre Líceum Nagyvárad