Döntőben a Junior Freshhh versenyen

2016. december 13.

A MOL által támogatott nemzetkö Freshhzi Juniorh természettudományi csapatversenyre idén több mint 520 csapat jelentkezett. A diákok először egy 4 fordulós online versenyen mérhették össze tudásukat matematikából, fizikából, kémiából, biológiából és földrajzból, ami 2 és fél héten át folyt. Itt az Ady Endre Elméleti Líceum csapata, az ∫ aspiri dn, első helyen végzett, méghozzá úgy, hogy a maximum 1200 pontból 1198-at gyűjtöttek össze és meghívót kaptak másik 4 magyarországi csapattal együtt a döntőbe.
 Eképpen 2016. december 13-án Divin Péter, Năndrean David és Vad Bertalan (mindhárman a 12.C osztály tanulói)  részt vehettek a Százhalombattán, a MOL Dunai Finomítójában megrendezett egész napos  döntőn,  ahol végül is a 4. helyen végeztek, és egy-egy tábla PC-t hozhattak haza.
Mivel rajtuk kívül még 7 másik csapat is regisztrált a versenyre az iskolából, így az iskolák számára megrendezett versenyen az Ady Endre Elméleti Líceum a 2. helyen végzett. Az iskolánknak járó pénzdíjat a csapatot elkísérő Ciubotariu Éva tanárnő vette át.Órarend 


Ady 250


 

Egy polc, egy könyv

A könyvtáros ajánlata

Nem kellenek a megálmodott álmok,
Új kínok, titkok, vágyak vizén járok,
Röpülj, hajóm,
Nem kellenek a megálmodott álmok. (Ady Endre) Intézményünk alkalmazottainak átoltottsága:
Situația vaccinării personalului liceului:

63 fő, 75%

© 2016 Ady Endre Líceum Nagyvárad