Harmadik hely a Zrínyi döntőjében!

2017. április 20.

A Zrínyi Ilona Matematikaverseny országos döntőjét ebben az évben Debrecenben rendezték meg április 12-14. között. Iskolánkat 6 diák képviselte az országos döntőn: Deli Attila (7.o.), Árva Norbert Ákos (8.o.), Kovács Sándor (9. o.), Salánki Miklós (10.o.), Jakabffy Balázs (11.o.),  valamint Divin Péter (12.o.).

Eredményeink:

Árva Norbert Ákos: 3. díj. Norbert ezzel az eredménnyel részvételi lehetőséget nyert az augusztusban tartandó MAMUTtáborba (Matematikai Mulatságok Tábora) .

A versenyen minden évben kiemelik azokat a diákokat, akiknek több éven keresztül sikerült a döntőre kijutni. A középiskolások között minden évben, azaz  négyszer kapott meghívást a döntőre Divin Péter. Rajta kívül az idén még 5 diáknak sikerült ezt elérnie.

Az ünnepélyes eredményhirdetésen díjazták a megyei forduló eredményei alapján a legsikeresebb  négy-, hat-, és nyolcosztályos gimnáziumokat is. A legeredményesebb nyolcosztályos gimnáziumok kategóriájában iskolánk az előkelő 9. helyen végzett.




Iskola másként


Órarend 


Ady 250


 

Egy polc, egy könyv

A könyvtáros ajánlata

"...nem is lehetünk más célra ebben az életben, mint hogy megismerjünk mindent, amennyire lehetséges: a tarka és zegzugos világot, a megbocsátandó embereket, az egymásra morgó népeket; s amikor mindent megismertünk, amennyire lehetséges, akkor visszamenjünk oda, ahol otthon lehetünk." Tamási Áron



 



 

© 2016 Ady Endre Líceum Nagyvárad