FLL robotverseny

2017. december 09.

Az Ady-líceum két csapattal is részt vett a First Lego League robotverseny regionális döntőjén, Debrecenben. Az Ady-Sokk (10. osztályosok) csapata első lett a robotjáték és robotdesign kategóriában, második a csapatmunkában és harmadik a kutatási feladatban. Összetettben elsők lettek, ezáltal továbbjutottak a lengyelországi Lodzban megrendezendő közép-kelet-európai döntőbe. Csapattagok: Belényesi Andrea, Birta Vivien, Csányi Patrik, Herman Patrik, Kovács Sándor, Lélek Hunor Kadosa, Pásztor Kristóf és Varga József Márk.
Az Adysok (9. osztályosok) harmadikok lettek a robotjátékban. Csapattagok: Árva Norbert, Baki Szmaler Attila, Bánffi Bencze, Baranyi Tunde, Bede Ákos, Divin Judit, Dani Sára, Majercsik Szilárd, Nagy Richard és Vad Mátyás.

Felkészítő tanáruk Kotró László.

 

https://www.biharinaplo.ro/helyi/2017/12/13/az-ady-sokk-nyertek-meg-a-robotversenyt.biharinaplo
Iskola másként


Órarend 


Ady 250


 

Egy polc, egy könyv

A könyvtáros ajánlata

"...nem is lehetünk más célra ebben az életben, mint hogy megismerjünk mindent, amennyire lehetséges: a tarka és zegzugos világot, a megbocsátandó embereket, az egymásra morgó népeket; s amikor mindent megismertünk, amennyire lehetséges, akkor visszamenjünk oda, ahol otthon lehetünk." Tamási Áron  

© 2016 Ady Endre Líceum Nagyvárad