Nyílt nap

2018. december 07.

December 6-án újra nyílt napot tartottunk iskolánkban. Ilyenkor a kezdő (5. és 9.) osztályosok szüleinek alkalma nyílik bepillantani az iskola belső világába,  megismerni a különbőző szaktermeket, laboratóriumokat, a könyvtárat, és nem utolsó sorban a gyermekük osztályában tanító tanárokat. 

A díszteremben zaljó megnyitón Vad Márta igazgató asszony az iskola honlapján keresztül mutatta be az Adyban zajló sokrétű tevékenységeket, szakköröket, majd a kilencedikesek egy-egy Ady-verssel és népdallal köszöntötték a megjelent szülőket. Ezt követte a 9.-es és 5.-es osztályfőnökök által vezetett séta az iskolában, melynek során a szaktanárok várták a különböző helyszíneken az érdeklődő szülőket, és mutatták be módszereiket, a tantárgyi követelményeket, tananyagot, felhasznált tankönyveket. A nyílt nap eseményei szülői értekezlettel értek véget. 

https://www.biharinaplo.ro/cimlap/2018/12/09/szulocsoportok-korutjai-az-adyban.biharinaplo

http://www.biharinaplo.ro/helyi/2018/12/09/szulocsoportok-korutjai-az-adyban-2.biharinaplo




Iskola másként


Órarend 


Ady 250


 

Egy polc, egy könyv

A könyvtáros ajánlata

"...nem is lehetünk más célra ebben az életben, mint hogy megismerjünk mindent, amennyire lehetséges: a tarka és zegzugos világot, a megbocsátandó embereket, az egymásra morgó népeket; s amikor mindent megismertünk, amennyire lehetséges, akkor visszamenjünk oda, ahol otthon lehetünk." Tamási Áron



 



 

© 2016 Ady Endre Líceum Nagyvárad