XII. F - 2018 / 2019

Természettudomány
Osztályfőnök: Hibácskó Gizella Erzsébet
01. Alföldi A. Attila-Erik
02. Antal A. Naomi-Júlia
03. Bátori K. Boglárka-Szabina
04. Bere Z. Csongor-Zoltán
05. Blaga P. Ádám
06. Kohelka Ş. István
07. Kotyesz I. Gergő
08. Kovács K. Krisztina
09. Lupo A.T. Vivien
10. Marian S. Alexandra-Imola
11. Máté F. Bernadett-Alexandra
12. Mészáros Gy. Adrien-Renata
13. Miclăuş I. János
14. Munkacsi Cs. Mihaly-Martin
15. Nagy R.J. Robert-Jozsef
16. Nemes E.B. Alexandra
17. Poca Z. Szabolcs-Zoltan
18. Repasi A. Henrietta
19. Szabó I. Melania-Ramona
20. Szabó L. Márk-László
21. Tabăra A. Arnold
22. Toth B.J. Timea-Melania
23. Veres I. Dávid-József
24. Veres M.I. Rebeka-Maria
25. Veress L. Nicoleta-Victoria


2019. február 22.

A 12. F osztály maturandus-ünnepsége

A 12. F osztály maturandus-ünnepsége

Az Ady Endre Elméleti Líceum 12.F természettudomány szakos osztálya szalagavatójának témája a Flintstone család volt. A történetük arról szólt, hogy eltűnt a munkaDÍNÓ és a kőkorszaki család eljött a jelenbe a 12.F osztályhoz, hogy segítséget kérjen a megkereséséhez (a műsor végén természetesen megtalálták).

Az előadás során az osztály bemutatta az elmúlt négy év legviccesebb pillanatait, táncos elemekkel és dalokkal fokozták a hangulatot. Az előadás humoros és kellemes szórakozást nyújtott a nézők számára.2018. november 02.

12. F - Iskola másként - Péntek

12. F - Iskola másként - Péntek A pénteki programunk a Mi ilyennek látjuk az Európai Uniót című plakát elkészítése volt, és az osztály kitakarítása. Sajnos, ismét csak kevesen jelentek meg, de ők nagyon szép plakátot állítottak össze. Az osztályból is eltüntették az odaszáradt rágógumik nagy részét.

2018. október 31.

12. F - Iskola másként - Szerda

12. F - Iskola másként - Szerda 2018. október 31-én szerdán a bemutató előkészítése volt a feladat. A 12.F. osztály a sorsoláson Ciprust kapta, erről az országról kellett egy érdekes, tartalmas beszámolót készíteni, majd csütörtökön bemutatni. Az érdekes információk gyűjtését már az előző hetekben elkeztünk, most csak ezek összedolgozása maradt, de ez sem volt egyszerű feladat. Betegség miatt sokan hiányoztak az osztályból és nehéz volt lépést tartani a különböző ötletekkel. Az osztály végleges berendezését másnap reggel fejeztük be.

2018. október 30.

12. F - Iskola másként - Kedd

12. F - Iskola másként - Kedd

A Bihar Megyei Tanfelügyelőség és a Megyei Tanács által összeállított programok közül 2018. október 30-án, kedden a 12.F osztály a repülőteret választotta. A leírás szerint meg lehetett volna nézni az utasterminált, egy gép le- és felszállását, a speciális járműveket és a vezérlőtornyot.

Mivel erre a hétre több iskola is jelentkezett a programokra, ezért öt diákcsoport  látogatott el egyszerre, így az ígért programokból csak a le- és felszállást megtekintése maradt. Egy kisebb diákcsoport a repülőgépre is felszállhatott (a repülőtéren dolgozó anyuka speciális engedélyt kapott a gyereke osztálya számára).

Így is volt látnivaló, egészen közelről megnézhettük a Ialomita nevű Tarom- repülőgépet.

Sokkal kisebb a repülőtér, mint amire számítottunk, sokkal rövidebb kifutón száll le- és fel a gép, mint amire többen gondoltunk, nem is annyira zajos. Legalább a nagyváradi repülőtérrel így is megismerkedtünk.2018. október 29.

12. F -Iskola másként - Mediplus

12. F -Iskola másként - Mediplus 2018. október 29-én, hétfőn a 12.F osztály (egy része) a Mediplus cégnél volt látogatóban. Itt a diákok betekintést nyerhettek a cég felépítésébe, az üzleti stratégiájukba és néhány állás követelményeit is megismertették velük: mivel foglalkoznak a raktárban dolgozók, mi a feladatköre egy telefonos eladási ügynöknek, és mi a feladata a kiszállítónak. A személyzetis azt is megosztotta velük, hogy mire kell odafigyelni egy állásintejú során. Köszönjük a cégnek a vendéglátást!


© 2016 Ady Endre Líceum Nagyvárad