XI. C - 2018 / 2019

Matematika – informatika – intenzív informatika
Osztályfőnök: István Zoltán
01. Ardai K.Sz. Artúr - Sebastian
02. Blaga Zs. Dávid
03. Boros L. Evelin - Vanesa
04. Darabonţ Ş. István - Sandor
05. Dorsonszky L. Máté
06. Giugia G.I. Daniel - Marc
07. Halasz Á. Gergő
08. Herman F. Patrik
09. Katona M. P. Nandor - Janos
10. Köteles M. Valentina - Dora
11. Lélek S.T. Hunor - Kadosa
12. Levai P.S. Mark - Petru
13. Ludász K. Norbert
14. Marjan J. Ádám - Janos
15. Medve J.Cs. Ádám - Csaba
16. Mészáros E.A. Panna - Zsuzsa
17. Olik P. Roland
18. Orlovszki I.A. Milan
19. Papp L.S. Lili - Adél
20. Pázmán A.A. Andor - Ákos
21. Szabó Cs. Boldizsár - Csaba
22. Szeles Z.L. Zoltán
23. Szilágyi I. Gyula
24. Szücs G. András - Gábor
25. Veres G. Dávid - Gábor


2018. november 01.

11. C - Iskola másként - Csütörtök

11. C - Iskola másként - Csütörtök

A csütörtöki nap Franciaország bemutatásával telt. Nagy örömünkre szolgált, hogy sok hasznos információt tudtunk szolgáltatni, miközben mi is tanultunk. Sikernek könyveljük el, hogy sok látogatónk volt, rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk.2018. október 30.

11. C - Iskola másként hét - Kedd

11. C - Iskola másként hét - Kedd

Az Iskola másként-hét második napján, kedden karitatív tevékenységeken vettünk részt. A Szent Erzsébet Idősek otthonát látogattuk meg. Az ott lakóknak kedveskedtünk egy rövid kis műsorral, amit beszélgetések, rövid séták követtek. Részt vettünk az autista fiatalokkal együtt kézműves foglalkozásokon, ami színezésből, gyöngyfűzésből állt. Mind az idősek, mind az autista fiatalok számára ez a látogatás egy kis változatosságot, vidámságot vitt a szürke hétköznapokba. Ezután a konyhán segédkeztünk a rászorulóknak szánt ételcsomagok összeállításában, amit busszal ki is vittünk, és szét is osztottunk. Ez a nap különös és mély benyomásokat hagyott mindannyiunkban.

http://hirek.varad.org/hu/hirek/jotekonysaggal-toltottek-egy-napjukat-az-adysok?fbclid=IwAR1JjVI-PN8a6TCqKe9KWUIKjOR-g6fJ_-8VWuED7ddd9l4

 2018. október 29.

11. C - Iskola másként - Hétfő

11. C - Iskola másként - Hétfő Az Iskola másként-hét első napján a 11.C osztály Debrecenbe kirándult, meglátogattuk az Agóra Tudományos Élményközpontot. Az épület a Debreceni Egyetem mellett helyezkedik el, egy botanikus kert közepén. Folyosóin sok érdekes, tudományos kísérleteken alapuló szórakoztató, interaktív játék van, amit rendre ki i próbáltunk. A különtermekben pedig ismeretterjesztő előadásokat hallgathattunk meg például a folyékony nitrogén tulajdonságairól, illetve a zenélő villámokról.


© 2016 Ady Endre Líceum Nagyvárad