X. A - 2018 / 2019

Filológia – intenzív angol
Osztályfőnök: Domján Mária Katalin
01. Barta I Bettina
02. Gazsi S. Edina-Csilla
03. Harn M. A. Vivien-Vanessa
04. Harsányi M. Edina-Anita
05. Hendre K.A. Tifani-Melisa
06. Hollo M. Blanka
07. Izsó I. Evódia
08. Kéri Zs. Anamária-Eva
09. Klein J. Éva
10. Komlosi A.R. Róbert-Márk
11. Kovacs R. Kristof-Roland
12. Krizsan I. Ketlyn-Alexandra
13. Márton E. Ágnes-Emma
14. Mathe I. David-Felix
15. Medgyesi R.C. Alexandra
16. Moghiş M. Bianca-Andreea
17. Nagy J.B. Kincső
18. Nagy Cs. Kira-Csenge
19. Papp L.L. Zsanett-Zsuzsika
20. Pekkér L. Mark-Patrik
21. Pop G.E. Máté-Gábor
22. Sandor P.P. Petra-Andrea
23. Szabó A. Benjámin-Richárd-Árpád
24. Szalatyán T. Ádám
25. Tuef Zs. Zsuzsanna
26. Varga A.F. Szilvia
27. Vas I.A. Anikó
28. Zatykó L.A. Noémi
29. Zsóri A. Réka


2019. február 25.

Betekintés egy másik világba

Betekintés egy másik világba

Adys diákok is ellátogattak a Budapestről Váradra elhozott Láthatatlan kiállításra. A középiskolai diákoknak lehetőségük adódott bepillantani a látássérültek hétköznapjaiba, és megismerni azt, hogyan lehet eligazodni a szem kiiktatásával, a maradék négy érzékszerv segítségével a világban.2018. november 01.

10. A - Iskola másként - Csütörtök

10. A - Iskola másként - Csütörtök A mai beszámolót Klein Éva írta: A mai nap nagyon kellemesen telt. Nagyon sok érdekességgel es kultúrával ismerkedhettünk meg, ami számunkra hasznos volt. Néhány osztály igazán ötletesen mutatta be a kapott EU-s országot."

2018. október 31.

10. A - Iskola másként - Szerda

10. A - Iskola másként - Szerda

Reggel 8 órakor elkezdtük díszíteni az osztálytermet Németországot reprezentáló dekorációval. Felosztottuk az osztály tagjai között a prezentációban betöltendő szerepeket, amelyet másnap, 2018. október 31-én adtunk elő. Ezt követően az  osztályunkban lévő összes  padot levittük az iskola pincéjébe, kicserélve  a kétszemélyeseket  egyszemélyesekre. Majd zárásként átbeszéltük a másnapi bemutatót.2018. október 29.

A 10.A hétfői kirándulása Sonkolyosra

A 10.A hétfői kirándulása Sonkolyosra Az osztályunkkal ma, hétfőn reggel indultunk el Sonkolyosra. Vonattal érkeztünk, s leszállás után egyből lepakoltuk a csomagjainkat a szálláshelyen, majd elmentünk túrázni. Egy kis gyaloglás után meg is érkeztünk a Nagy-Magyar barlanghoz, ahol denevérfajtákat láttunk, érdekes dolgokat tudtunk meg a helyről és megkóstolhattuk a barlangi forrás vizét. Barlanglátogatás után az osztály csapatépítő játékokat játszott, és őszintén beszélgettünk érzéseinkről, problémáinkról. Visszamentünk a szálláshoz, megebédeltünk és elindultunk az osztályfőnöknővel túrázni. Miután újra visszatértünk a panzióba, beszélgettünk és izgalmas játékokat játszottunk. Így összességében nagyon jó nap volt, rég éreztem magam ennyire felszabadultnak az osztályommal. Kicsit mindenki önmaga lehetett, s kibontakozhattunk a magunk sokszínűségében.


© 2016 Ady Endre Líceum Nagyvárad