Mikulás-bál

2019. december 07.

Az Ady-líceum 8.A osztályának diákjai már hetekkel ezelőtt hozzáláttak a Mikulás-buli megtervezéséhez, a dekorációk elkészítéséhez. Céljuk az volt, hogy a már jól bevált programok mellé minél több újat találjanak ki, emlékezetesebbé és színesebbé varázsolva az estét.

A 8.A osztály a Mikulás személyi titkárjával egyeztetett annak érdekében, hogy a Mikulás elvállalja a tombolanyeremények kiosztását ezen az estén, velük ünnepeljen, a gyerekekkel közös fotókat készítsen. Támogatókat kerestek, ajándékokat vásároltak és gyűjtöttek, dobozoltak és csomagoltak, szorgos és jószívű manókhoz illően. Volt, aki a koktélbárban keverte a gyümölcslevet, volt, aki összeállította a csapatvetélkedős kvízversenyt, vagy aki beüzemelte a mozitermet és folyamatosan biztosította a pattogatott kukoricát az igazi mozihatás érdekében. A kedves szülők finom falatokkal támogatták a nyolcadikosokat és meghívottaikat. A sok mosolygós és vidám diákarc azt igazolta, hogy a fáradozásuk nem volt hiábavaló. Mindenki jól érezte magát ezen az estén. Köszönjük nekik, hogy eleget tettek e nemes feladatnak!




Iskola másként


Órarend 


Ady 250


 

Egy polc, egy könyv

A könyvtáros ajánlata

"...nem is lehetünk más célra ebben az életben, mint hogy megismerjünk mindent, amennyire lehetséges: a tarka és zegzugos világot, a megbocsátandó embereket, az egymásra morgó népeket; s amikor mindent megismertünk, amennyire lehetséges, akkor visszamenjünk oda, ahol otthon lehetünk." Tamási Áron



 



 

© 2016 Ady Endre Líceum Nagyvárad