Adysok a Kínai népszokások című fotókiállítás megnyitóján

2017. szeptember 29.

A fotózás és a média iránt érdeklődő diákok, főleg az iskola médiakörének tagjai, részt vettek a kínai népszokásokat bemutató fotókiállításon az Euro Foto Art Galériában.

A kilencedikes Diószegi Réka beszámolója: "Az elején hezitáltam, hogy elmenjek-e vagy sem... de ez különleges alkalom volt, amit kár lett volna  kihagyni. Nem csalódtam: a kiállításon volt pár kiemelkedően  szép fotó. A megnyitón a kiállítás szervezője mondott beszédet, majd Thurzó Sándor József hegedűművész szórakoztatott minket. Nagyon tetszett, hogy a fényképek a kínai élet mindennapjait mutatták be, ezzel nem csak az ország gazdag kultúráját, hanem a kevésbé kellemes, elhagyatottabb, szegényebb részét is, az ország igazi arcát is láthattuk."




Iskola másként


Órarend 


Ady 250


 

Egy polc, egy könyv

A könyvtáros ajánlata

"...nem is lehetünk más célra ebben az életben, mint hogy megismerjünk mindent, amennyire lehetséges: a tarka és zegzugos világot, a megbocsátandó embereket, az egymásra morgó népeket; s amikor mindent megismertünk, amennyire lehetséges, akkor visszamenjünk oda, ahol otthon lehetünk." Tamási Áron



 



 

© 2016 Ady Endre Líceum Nagyvárad