It’s Halloween again! ☺

2018. október 29.

Október 26-án ünnepelték az adysok a halloweent. Az angol katedra  egy nyolcadik osztály közreműködésével évente megszervezi ezt a gyerekek által közkedvelt eseményt.  A szándék az, hogy a diákok az angolszász kultúrába tanórán kívül is betekintést nyerjenek, és megszeressék a nyelvtanulást. Nállunk a halloween nem újdonsült divat, hanem alkalom a tanulásra, és nem helyettesiti a saját ünnepeinket, hanem gazdagitja a gyerekek tudását, és nekünk ez a célunk és a jelszavunk: Tanulni jó!

Az idei rendezvény házigazdája a 8.B osztályközössége volt, és bátran állithatom, hogy fergeteges hangulat jellemezte az egész estét. Több mint száz meghívottat szórakoztattak, és csepegtetve adagolták a tudást, megfűszerezve sok-sok nevetéssel és izgalmas játékokkal. A kvizt és a jelmezversenyt csapatjátékok és finom falatok követték, aztán pedig a vendégek és a szervezők is fáradtan, de vidáman indultak haza.




Iskola másként


Órarend 


Ady 250


 

Egy polc, egy könyv

A könyvtáros ajánlata

"...nem is lehetünk más célra ebben az életben, mint hogy megismerjünk mindent, amennyire lehetséges: a tarka és zegzugos világot, a megbocsátandó embereket, az egymásra morgó népeket; s amikor mindent megismertünk, amennyire lehetséges, akkor visszamenjünk oda, ahol otthon lehetünk." Tamási Áron



 



 

© 2016 Ady Endre Líceum Nagyvárad