A 12.F osztály Maturandus-ünnepsége

2017. január 10.

Alig kezdődött el a 2017-es év, iskolánk újra ünneplőbe öltözött, és a díszterem csordultig megtelt szülőkkel, rokonokkal, barátokkal, tanárokkal. Mindenki kíváncsian és izgatottan várta, hogy színpadra lépjenek a 12.F osztály tanulói, akik sok-sok készülődés és próba után bemutatták a Maturandusz műsorukat. E január 10.-ei délutánon az ifjak filmcsillagokká változtak át, és elegáns ruhákban vonultak fel a színpadra. A műsorvezetők rövid nyitóbeszéde után a közönség változatos, színes  és öteletes műsorszámokat láthatott: tanárparódiákat, rövid videókat, öteletesen átírt és előadott dalokat és látványos táncokat.

A műsor végén, az osztályfőnök beszéde után következett a kitűzők ünnepélyes átadása.

A készülődés során a fárasztó próbák, a csapatmunka, a közösen megfogalmazott ötletek összekovácsolták az osztály diákságát, akik boldogan fogadták az előadás utáni hatalmas tapsot és a jókívánságokat.





Zöld hét


Órarend 


Ady 250


 

Egy polc, egy könyv

A könyvtáros ajánlata

"...nem is lehetünk más célra ebben az életben, mint hogy megismerjünk mindent, amennyire lehetséges: a tarka és zegzugos világot, a megbocsátandó embereket, az egymásra morgó népeket; s amikor mindent megismertünk, amennyire lehetséges, akkor visszamenjünk oda, ahol otthon lehetünk." Tamási Áron



 



 

© 2016 Ady Endre Líceum Nagyvárad