Nyílt nap a negyedikes, ötödikes és kilencedikes szülők számára

2019. december 03.

Az oktatás alapja az iskola–szülő–diák közötti folyamatos kommunikáció és bizalomteljes kapcsolat. Ennek jegyében hirdeti meg az Ady-líceum évről évre a Nyílt napot, amelynek során vendégül látja a 4., 5. és 9. osztályos diákok szüleit. 

A délutánt a néptáncos középiskolások látványos táncprodukciója kezdte. Ezt követően a tanári és szülői közösség köszöntötte Tóth Márta, volt igazgató asszonyt abból az alkalomból, hogy munkásságát Ezüst Gyopár Díjjal jutalmazták. A szülők egy-egy tanárkolléga kíséretében végigjárták a szaktermeket, találkoztak gyerekeik tanáraival, az iskola vezetőségével, kérdéseket tehettek fel. A hangulatot a szülőbizottság tagjai által kínált forró kávé, tea és illatos süti is oldotta. Az iskolalátogató túrát szülői értekezlet zárta, ahol személyes beszélgetés keretében a szülők javaslataikat, ötleteiket is elmondták.

 

https://www.biharinaplo.ro/helyi/2019/11/24/nyilt-nap-az-adyban-11.biharinaplo




Zöld hét


Órarend 


Ady 250


 

Egy polc, egy könyv

A könyvtáros ajánlata

"...nem is lehetünk más célra ebben az életben, mint hogy megismerjünk mindent, amennyire lehetséges: a tarka és zegzugos világot, a megbocsátandó embereket, az egymásra morgó népeket; s amikor mindent megismertünk, amennyire lehetséges, akkor visszamenjünk oda, ahol otthon lehetünk." Tamási Áron



 



 

© 2016 Ady Endre Líceum Nagyvárad