Tanévkezdés az Ady-líceumban

2022. szeptember 01.

Kedves diákok!

Az Ady Endre Elméleti Líceum ünnepi tanévnyitójára 2022. szeptember 5-én, hétfőn 10 órától kerül sor az iskola udvarán, melyre szeretettel várjuk diákjainkat és szüleiket. Kérünk minden diákot, hogy az ünnepi alkalomra fekete - fehérben, iskolai nyakkendővel jelenjen meg.

Az idei évben a tanítással párhuzamosan zajlik az iskola épületének a felújítása. Ezért kérjük szépen figyelemmel követni a hivatalos értesítéseket az iskola honlapján és az osztálycsoportokban, az osztályfőnökök által megosztva.

Az első iskolai hét menetrendje:

Hétfőn ünnepi tanévnyitón vesz részt mindenki az iskola udvarán 10 órától. A X, XI, XII. osztályok reggel 8-ra jönnek osztályfőnöki órára, az V, VI, VII, VIII és IX. osztályosok számára az ünnepélyes tanévnyitó után lesznek az osztályfőnöki órák megtartva.

Keddtől péntekig az V- VIII osztályos diákok rendesen jönnek iskolába, a liceumi diákok online tanításban vesznek részt, amíg a bentlakás teljesen el nem készül.

Beköltözésre a bentlakásba vasárnap, szeptember 11- én kerül sor.

Szép évkezdést kívánunk mindenkinek!




Iskola másként


Órarend 


Ady 250


 

Egy polc, egy könyv

A könyvtáros ajánlata

"...nem is lehetünk más célra ebben az életben, mint hogy megismerjünk mindent, amennyire lehetséges: a tarka és zegzugos világot, a megbocsátandó embereket, az egymásra morgó népeket; s amikor mindent megismertünk, amennyire lehetséges, akkor visszamenjünk oda, ahol otthon lehetünk." Tamási Áron



 



 

© 2016 Ady Endre Líceum Nagyvárad