Ady Endre Sportklub2022. november 28.

Ady Líceum Sport Club

Ady Líceum Sport Club

Az iskolánkban működő tájfutó csapat sikeres éven van túl. Számos versenyen vettünk részt, köztük a különböző számokban megtartott Országos Bajnokságokon. Eredményesség szempontjából kiemelném Divin Juditot és Divin Pétert, valamint Pálhegyi Orsolyát, akik futószalagon szállították a dobogós helyezéseket, úgy a bajnokságokról, mint a Délkelet-Európai Bajnokságról egyaránt.

Utánpótlásban sincs hiány, tavalyi ötödikekből sikerült megszerettetni néhány diákkal ezt a sportot, tavasszal reményeink szerint pedig a mostani ötödikesekből fognak kikerülni az újak.

Versenyzésben, versenyszervezésben nagy segítségünkre van az a felszerelés, amit egy sikeres pályázat útján szereztünk be. A MAGYAR KORMÁNY TÁMOGATÁSÁBÓL, melyet A BETHLEN GÁBOR ALAPON keresztül kaptunk meg, sikerült megvásárolni 10 rend futóruhát (bozótruhát), 7 pár gumiszegecses futócipőt, 18 darab iránytűt (tájolót).

Ez úton szeretnénk kifejezni köszönetünket a támogatásért, a gyümölcsöző együttműködésért, melyet remélünk megtartani a jövőben is, reméljük a lehetőségekhez mérten továbbra is élvezni fogjuk a bizalmat és a támogatást.

                                                                                                         Závodszky Tamás

                                                                           Ady Líceum S.C. – Ady Endre Elméleti Líceum

 

 

 2020. október 06.

Ady Líceum Sport Klub

Ady Líceum Sport Klub Szép eredményekkel tértek haza iskolánk tájfutói az év legnagyobb hazai versenyéről, a Tájfutó Országos Bajnokságról, melyet a moldvai Roman városában, illetve annak környékén rendeztek szeptember 11-14. között. A verseny egyben ifi válogató verseny is lett volna, ha a magyarországi ifjúsági EB-t nem mondták volna le a szervezők, pedig három csapattagunk is érdekelt lett volna: Divin Judit, Deák Bernadett és Pálhegyi Orsolya.

2018. január 20.

Eredményes tájfutók

Eredményes tájfutók

2018.január 18-21. között ismét megrendezték Románia Országos Sítájfutó Bajnokságát. Idén a Bucsin-tetőn zajlott a verseny, melyen iskolánkat Závodszky Tamás tanár-edző és hat diák képviselte.

 
Órarend 


Ady 250


 

Egy polc, egy könyv

A könyvtáros ajánlata

Nem kellenek a megálmodott álmok,
Új kínok, titkok, vágyak vizén járok,
Röpülj, hajóm,
Nem kellenek a megálmodott álmok. (Ady Endre) Intézményünk alkalmazottainak átoltottsága:
Situația vaccinării personalului liceului:

63 fő, 75%

© 2016 Ady Endre Líceum Nagyvárad