Ady Líceum Sport Club

2022. november 28.

Iskolánkban működő tájfutó csapat, sikeres éven van túl. Számos versenyen vettünk részt, köztük a különböző számokban megtartott Országos Bajnokságokon. Eredményesség szempontjából kiemelném Divin Juditot és Divin Pétert, valamint Pálhegyi Orsolyát, akik futószalagon szállították a dobogós helyezéseket, úgy a bajnokságokról, mint a Délkelet-Európai Bajnokságról egyaránt.

Utánpótlásban sincs hiány, tavalyi ötödikekből sikerült megszerettetni néhány diákkal ezt a sportot, tavasszal reményeink szerint pedig a mostani ötödikesekből fognak kikerülni az újak.

Versenyzésben, versenyszervezésben nagy segítségünkre van az a felszerelés, amit egy sikeres pályázat útján szereztünk be. A MAGYAR KORMÁNY TÁMOGATÁSÁBÓL, melyet A BETHLEN GÁBOR ALAPON keresztül kaptunk meg, sikerült megvásárolni 10 rend futóruhát (bozótruhát), 7 pár gumiszegecses futócipőt, 18 darab iránytűt (tájolót).

Ez úton szeretnénk kifejezni köszönetünket a támogatásért, a gyümölcsöző együttműködésért, melyet remélünk megtartani a jövőben is, reméljük a lehetőségekhez mérten továbbra is élvezni fogjuk a bizalmat és a támogatást.

                                                                                                         Závodszky Tamás

                                                                           Ady Líceum S.C. – Ady Endre Elméleti Líceum

 

 




Zöld hét


Órarend 


Ady 250


 

Egy polc, egy könyv

A könyvtáros ajánlata

"...nem is lehetünk más célra ebben az életben, mint hogy megismerjünk mindent, amennyire lehetséges: a tarka és zegzugos világot, a megbocsátandó embereket, az egymásra morgó népeket; s amikor mindent megismertünk, amennyire lehetséges, akkor visszamenjünk oda, ahol otthon lehetünk." Tamási Áron



 



 

© 2016 Ady Endre Líceum Nagyvárad