1%

2023. április 11.

Kedves Mindenki, 

 

Áldott, boldog húsvéti ünnepet Mindenkinek!

 

Újra tavasz, így újra jelentkezem, hisz megint itt van az adóbevallás időszaka.

 

Először szeretném megosztani Veletek az Ady (mindannyiunk Alma Matere) magyarországi alapítványának a 2022-re vonatkozó rövid összefoglalóját (csatolva). Kiemelném, hogy a tavalyi évben jelentősen emelkedett az 1%-ból származó bevétele az alapítványnak, hiszen duplázódott az összeg /935e Ft/, valamint 165e közvetlen felajánlást is kaptunk - hálásan köszönöm az iskola közösségének a nevében! A tavalyi évben ebből az egyik informatika labor újra bútorozását fedezte az Alter több mint 1 millió forint értékben.

 

Szeretnék mindenkit emlékeztetni és tisztelettel kérni, hogy idén is van lehetőség 1% felajánlásra. A NAV már elérhetővé tette az adóbevallásokat. Aki teheti, ne feledkezzen meg idén sem az iskolájáról (18065688 – 1 – 41)!

 

Fontos, hogy aki a cége által szeretné támogatni az iskolát adománnyal közvetlenül vagy alapítványon keresztül, keressen engem! 

 

Megkérek mindenkit, hogy az évfolyamában továbbítsa ezt a levelet, hogy jövőre még több legyen az adomány!

 

köszönettel az Alter alapítvány és az Ady Endre iskola nevében,

Hatfaludy Károly

(1993)

1szazalek2023.pdf

 




Iskola másként


Órarend 


Ady 250


 

Egy polc, egy könyv

A könyvtáros ajánlata

"...nem is lehetünk más célra ebben az életben, mint hogy megismerjünk mindent, amennyire lehetséges: a tarka és zegzugos világot, a megbocsátandó embereket, az egymásra morgó népeket; s amikor mindent megismertünk, amennyire lehetséges, akkor visszamenjünk oda, ahol otthon lehetünk." Tamási Áron



 



 

© 2016 Ady Endre Líceum Nagyvárad