Köszönet

2019. november 23.

Kedves kollégák, tisztelt szülők és támogatók!

Duma Claudia édesanyjának, Radui Laurának a köszönő szavait szeretném tolmácsolni. Nemcsak tegnap köszönte hálásan és meghatottan a segítségüket, amikor megtudta az újabb gyűjtés eredményét, hanem ahányszor csak szerét ejtheti, mindig, minden beszélgetésünk alkalmából. Ezekből szeretnék idézni, hozzátéve a tegnapi üzenetet is:

„És ezt, hogy Ő megmaradt nekünk, az Istennek, és a drága sok, jó embernek kell megköszönnöm, százszor, milliószor! […] Mi nagyon sok mindent köszönünk az iskola összes tanárjának, osztálytársaknak, és úgy együtt az Ady Endre iskolának, diákok szüleinek! […] Ami jó, hogy csodás emberek vesznek körül bennünket, nélkülük semmi sem sikerült volna! Nem voltam soha gazdag, de minden kis pénzért büszkén megdolgoztam, de ezt most segítség nélkül képtelenség lett volna végigcsinálni! […] Köszönjük mégegyszer, hogy mellettünk vannak, minden szempontból! Üdvözöljük a tanári kart, szülőket és osztálytársakat❤️"

„Nem tudom szavakban kifejezni köszönetünket, nem is lehet. Ilyen segítőkèsz tanári kart, szülőket, osztálytársakat!... Ilyen emberek mellett könnyebb harcolni! Csak annyit tudok mondani ismét: szívből köszönjük mindenkinek!”

A magam nevében is köszönöm mindnyájatoknak, hogy mellénk álltatok és szíveteken viselitek ennek a kislánynak a sorsát!

András Emese osztályfőnök
© 2016 Ady Endre Líceum Nagyvárad