Tudnivalók az 5. osztályba való beiratkozásról

2018. június 05.

Tisztelt Szülők!

Ezúton értesítünk mindenkit, hogy a 2018–2019-es tanévben - a tanfelügyelőségi szabályozásnak megfelelően - iskolánk két 5. osztályt indít: egy intenzív angol és egy normál programú ötödik osztályt.

Az iskola vezetőtanácsa mindkét osztály diákjai számára, minden területen szeretne azonos oktatást biztosítani, így angol nyelvből is, vagyis  a hagyományoknak megfelelően heti 4 angol órával mindkét  osztályban. Ezáltal azt szeretnénk elérni,  hogy a két osztály között az elnevezésen kívül ne legyen más különbség. További részletekért, kérem, kattintsanak jelen cikk címére.

A két különböző elnevezésű osztályba a beiratkozás, az esetleges tudásszintfelmérők és a felvételik menetét a következő bemutatóból tudhatják meg: V. osztályos lesz a gyermekem.

Az intenzív angol osztályba történő beiratkozás és tesztelés menetét a következő kalendárium tartalmazza: Intenzív angol osztályba való iratkozás kalendáriuma - 2018 - Graficul înscrierii în clasa a V-a intensiv engleză.

A normál programú osztályba történő beiratkozás és esetleges tesztelés menetét a következő kalendárium tartalmazza: Normál programú osztályba való iratkozás kalendáriuma - 2018 - Graficul înscrierii în clasa a V-a cu program normal

Minta az angol tudásszintfelmérő írásbeli részére: Írásbeli tétel minta - 2018 -Model de subiect - scris

Minta az angol tudásszintfelmérő szóbeli részére: Szóbeli tétel minta - 2018 - Model de subiect - oral

További információkért forduljanak bizalommal az iskola titkárságához a 0259431706-os telefonszámon.

Szeretettel várjuk leendő ötödikes diákjainkat!
© 2016 Ady Endre Líceum Nagyvárad