Beiratkozás a IX. osztályba

2021. július 24.

Gratulálunk a sikeresen felvételiző, leendő kilencedikes diákjainknak!

 

Minden diákot és szülőt várunk beiratkozni július 25 - én, vasárnap 9 és 11 óra között, valamint július 26, 27 és 28 - án, azaz hétfőn, kedden vagy szerdán, 9 és 16 óra között. A beiratkozáshoz szükséges dokumentumok listája alább megtalálható.

 Itt fogja mindenki ráírni a beiratkozási kérésre, hogy pontosan melyik osztályba szeretne bejutni (matematika informatika - intenzív angol vagy intenzív info, avagy természettudományok - intenzív angol vagy csak természettudományok osztályba).  A diákok választását figyelembe véve, a vizsgaátlagok alapján történik az osztályokba való besorolás.

Az angol képességfelmérés az idén elismertetéssel történt, ennek eredményéről szükség van egy igazolásra a beiratkozó dossziéba.

Kérjük, hozzák magukkal a diák kódját tartalmazó lapocskát is.

 

Procedura_inscriere_clasa_IX_2021_revizia_4

Beiratkozashoz_szukseges_dokumentumok_IX_osztalyba

cerere_de_inscriere_clasa_IX_filologie.docx

cerere_de_inscriere_clasa_IX_mate_info.docx

cerere_de_inscriere_clasa_IX_stiinte_naturii.docx




Iskola másként


Órarend 


Ady 250


 

Egy polc, egy könyv

A könyvtáros ajánlata

"...nem is lehetünk más célra ebben az életben, mint hogy megismerjünk mindent, amennyire lehetséges: a tarka és zegzugos világot, a megbocsátandó embereket, az egymásra morgó népeket; s amikor mindent megismertünk, amennyire lehetséges, akkor visszamenjünk oda, ahol otthon lehetünk." Tamási Áron



 



 

© 2016 Ady Endre Líceum Nagyvárad