MegHÓDította a biteket!

2023. június 02.

Az Ady Endre Elméleti Líceum diákjai nagy lelkesedéssel és rendszerességgel vesznek részt a „HÓDítsd meg a biteket!” nemzetközi informatikai és számítógép-készség versenyen évek óta. Iskolánk büszkesége Balló Ádám 8.A osztályos tanuló, aki fantasztikus eredményt ért el, hiszen korosztályában az első helyet szerezte meg! A díjátadó ünnepség 2023. június 1-jén volt a budapesti ELTE Informatikai Karának épületében, ahol egy érdekes 3D modellezés-foglalkozás után személyesen vehette át az oklevelét és a tárgynyereményeit.

Az e-Hód verseny 2004-ben indult el Litvániából, a BEBRAS nemzetközi kezdeményezés részeként. Az e-Hód – Hódítsd meg a biteket online verseny szervezői a Neumann Társaság Közoktatási Szakosztálya és az ELTE Informatikai Kara. Idén 283 iskola több mint 37ezer (37.350) diákja nevezett be a versenyre. Balló Ádám a kadét korosztályban indult, és több mint 8000 versenyző közül lett az első. Nyereménye egy ingyenes online programozási szakkörön való részvétel az Alphacademy jóvoltából.

Hatalmas gratuláció neki!

Gratulálunk felkészítő tanárának, Karancsi Kingának is!




Zöld hét


Órarend 


Ady 250


 

Egy polc, egy könyv

A könyvtáros ajánlata

"...nem is lehetünk más célra ebben az életben, mint hogy megismerjünk mindent, amennyire lehetséges: a tarka és zegzugos világot, a megbocsátandó embereket, az egymásra morgó népeket; s amikor mindent megismertünk, amennyire lehetséges, akkor visszamenjünk oda, ahol otthon lehetünk." Tamási Áron



 



 

© 2016 Ady Endre Líceum Nagyvárad