Hírek


DT elnök és alelnök kerestetik!

2017. október 09.

 Jelentkezőket várunk a DT elnöki és alelnöki posztjaira. Az érdeklődő diákok leadhatják jelentkezési dossziéjukat a diáktanács elnökségi és alelnökségi pozícióinak betöltéséhez. A dossziénak tartalmaznia kell a szülői beleegyezést, politikamentességi nyilatkozatot és a jelentkezési űrlapot, melyek a Metodologie alegeri Consiliul Elevilor 2017-2018.pdf linken érhetőek el, a II. mellékletben. Jelentkezési határidő: október 9., hétfő. A dossziét Domján Katalin tanárnőnél lehet leadni. 

 

https://drive.google.com/file/d/0B6g-IqbAZAUrLU5rVll0bmhFMDQ/view

 Vitabemutató IX. osztályosoknak

2017. október 08.

A vitakör tagjai Karl Popper-formátumú vitával köszöntik azokat a IX. osztályos diákokat, akik szeretnének az idei tanévben vitakörre járni. A kilencedikesek közül osztályonként 10 diák vehet részt a bemutatón előzetes jelentkezés alapján, október 11-én, szerdán 7. órában az olvasóteremben. Jelentkezni Domján Katalin tanárnőnél lehet.Felhívás a belga cserediák-programban való részvételre

2017. október 08.

  Indul a belga cserediák-kapcsolat!

  Tizedikes és tizenegyedikes diákok jelentkezését várjuk!

  KATT a részletekért!

 Újraindult a Fizika Tehetséggondozó Központ az Adyban

2017. október 06.
Október 6-án indult újra az eMag és BCR által támogatott "HAI LA OLIMPIADĂ" elnevezésű Fizika Tehetséggondozó Központ programja az Adyban. Idén 113, VI-XII.-es diák iratkozott be, köztük 40 adys. Magyar csoportjaink lesznek idén is VI., VII., VIII. és IX. osztályban.

Emlékezés az aradi vértanúkra

2017. október 06.
Október 6-án a 11-12.-es diákok verses-zenés összeállítással emlékeztek meg az aradi vértanúkról, a kilencedikesek pedig a hagyományokhoz híven  részt vettek Nagysándor József aradi honvédtábornok nagyváradi emléktáblájának megkoszorúzásán. 

Adysok a Kínai népszokások című fotókiállítás megnyitóján

2017. szeptember 29.
A fotózás és a média iránt érdeklődő diákok, főleg az iskola médiakörének tagjai, részt vettek a kínai népszokásokat bemutató fotókiállításon az Euro Foto Art Galériában.

Kilencedikesek teadélutánja

2017. szeptember 27.
A Diáktanács szervezésében került sor arra a délutáni programra, melynek során a kilencedikesek betekintést nyerhettek az Ady tanórán kívüli "életébe". Azaz megismerkedhettek azokkal a tevékenységekkel, szakkörökkel, melyek másfajta ismeretszerzési, tanulási, kikapcsolódási lehetőséget kínálnak számukra. 

Meghívás iskolai szülői értekezletre

2017. szeptember 24.

Szeretettel hívjuk és várjuk a tisztelt szülőket a szerdán, 2017. szeptember 27-én 17 órától tartandó iskolai szintű, évkezdő szülői értekezletünkre, melyre a díszteremben kerül sor. 

Közvetlenül utána a Reprezentatív Szülői Bizottság első megbeszélésének ad helyet a 104-es terem. Ide is szeretettel várunk minden, az iskola ügyei iránt érdeklődő, segíteni szándékozó szülőt.Indul a holland cserediák-kapcsolat!

2017. szeptember 24.

Kilencedikesek figyelmébe!

 

Az idei évben is indul a holland cserediák-kapcsolat. Ha szeretnéd kipróbálni magad, tesztelni az angol nyelvtudásod, más életformát és egy másik országot megismerni, itt a helyed!

A részletekért keresd mihamarabb Pallai Márta angoltanárnőt.Az Árnyékkert átadó ünnepsége

2017. szeptember 11.

Szeptember 11-én, az ünnepélyes tanévnyitó után került sor a frissen felújított hátsó udvar átadására. Vendégeinkkel közösen tekintettük meg diákjaink szellemi és fizikai munkájának eredményét. A pályázat részleteit, vidám pillanatait és buktatóit Kőrösi Kristóf volt DT elnök mutatta be.

https://www.biharinaplo.ro/…/az-ady-mindig-a-sikerek-iskola…


© 2016 Ady Endre Líceum Nagyvárad