Hírek


Elballagtak az Ady Endre líceum végzős diákjai

2023. május 27.

Szülők, rokonok, barátok és ismerősök várták május 27-én, szombaton délelőtt, hogy az Ady Endre Elméleti Líceum végzős osztályai kilépjenek az iskola kapuján, hogy a Fő utcán felvonulva kezdődjék el a felnőtté válás folyamatában jelképes esemény, a ballagási ünnepség. 

A virágokkal, ballagási ajándékokkal érkezők kedélyes beszélgetését a Gaudeamus igitur felcsendülése szakította félbe, mikor az öt ballagó osztály, osztályfőnökeik és tanáraikkal közösen elindultak a sétáló utcán, végig énekelve, majd az iskolába visszatérve a már felújított folyosókon is végighaladtak, így búcsúzva az iskolától is. Az udvarra érkezve a tizenegyedikes diákok sorfala között vonultak be a tanintézmény sportpályájára, ami zsúfolásig megtelt a családtagokkal, barátokkal, ismerősökkel.

 Ballagási ünnepség az Adyban

2023. május 25.

Szombaton, május 27-én, 11 órától kezdődően ballagnak az Ady Líceum idei végzősei. Az ünnepségre a sportpályán kerül sor, előtte azonban a főutcán is végigballagnak diákjaink, a főbejárattól indulva, az épület körül. Szeretettel hívjuk és várjuk a szülőket, rokonokat, ismerősöket. Ünnepeljünk együtt!

 

Online közvetítés:

https://www.facebook.com/events/638905061439054/

 

 Szent László, a lovagkirály - rajzpályázat

2023. május 22.
A rajzpályázaton Szabó Szilvia Rebeka és Racsav Nikolett első díjban részesült, Ridi Zsuzsa második díjat vehetett át. Gratulálunk! Csak így tovább!!!

Május 12–15. között rendezték meg a Network to Promote Language Diversity (NPLD) programját a Baleár-szigeteken

2023. május 19.

Május 12-15 között rendezték meg az Network to Promote Language Diversity (NPLD) programjaként a Baleár -szigeteken az ECCA (European Charter Classroom Activities) Campust, ahol iskolánkat és egyben a magyar nyelvi kisebbséget Koncz Kinga (VII.B), Szabó Panna (XI.A) és Laczikó Szabolcs (XI.D) képviselte, akiket Domján Katalin tanárnő és Flóra Gábor (a Partiumi Keresztény Egyetem ECCA képviselője) kísért el.

 Takarítót alkalmazunk

2023. május 18.

A Nagyváradi Ady Endre Elméleti Líceum versenyvizsgát hirdet véglegesen betöltendő:

TAKARÍTÓI állásra

KÖVETELMÉNYEK:

- 10 osztály elvégzése

- hajlandóság két váltásban való munkára

- magyar nyelv ismerete előnyt jelent (írás, olvasás, kommunkáció)

- nem szükséges régiség

A VERSENYVIZSGA HELYSZÍNE ÉS IDŐPONTJA:

- az iskola székhelye: Nagyvárad, Moscovei u. 1 szám, Bihar megye

- 2023.06.12-én: 8:00 órától gyakorlati vizsga

- 2023.06.12-én: 13:30 órától interjú.

A jelentkezéshez szükséges dokumentumok 2023. május 30-án, 16:00 óráig adhatóak le az iskola titkárságán. Bővebb információk a csatolmányokban, személyesen kérhetőek a titkárságon vagy a 0359410588-as telefonszámon.

anunt_GOV_ingrijitoare_LT_Ady_Endre_Oradea_mai_2023.docx

Calendar_ingrijitor.docx

formular_inscriere

AdeverintaHoldvirág – nevet választott az Ady néptánccsoportja

2023. május 18.

Lelkesek és szenvedélyesen szeretik a néptáncot és a zenét - ez jellemzi az Ady Endre Líceum néptánccsoportjának tagjait, mely ma délután mérföldkőhöz érkezett azáltal, hogy felvette a Holdvirág nevet.Képességfelmérő eredmények

2023. május 18.

Gratulálunk a képességvizsgán résztvevő gyerekeknek az elért eredményekhez.

További sok sikert kívánunk az elkövetkező vizsgákhoz.

kepseegvizsgaeredmenyek.pdf

 


© 2016 Ady Endre Líceum Nagyvárad