Hírek


Meghívó Retro szülői bálra az Ady líceumba

2020. január 23.

Szeretettel hívjuk a kedves szülőket, volt adys diákok szüleit, kedves érdeklődőket az Ady Endre Elméleti Líceum RETRO farsangi szülői báljára, melyet 2020. február 8-án, szombaton 19 órai kezdettel tartunk az iskola dísztermében. Vidám műsorral az iskola diákjai fognak kedveskedni. Akinek ötlete és kedve van, kérjük, öltözzön a 70- 80- 90- es éveket idéző jelmezbe.  Közben tombolavásárra és a hagyományos tortakóstolásra is sor kerül.  Harapnivalót, ásványvizet, üdítőt, kávét biztosítunk. Zenél a President együttes.

A bálon a díszterem légkondicionálóval való felszerelésére szervezünk gyűjtéstSzeretettel fogadjuk felajánlásaikat.

Jelentkezni az iskola titkárságán lehet, naponta 12 és 16 óra között. Szeretettel várjuk Önöket!Ha kell egy kis Plussz

2020. január 22.
Ha kell egy kis Plussz - làtogatóban a Plusz Fm stúdiójában, ahol elleshettük a rádiózás csínját - bínját.

Az idők végtelenségéig…

2020. január 22.
A 10. C osztályközössége szerdán ellátogatott a színházba, ahol Nagy Orsolya ismertetett meg minket a színház építésének történetével, és mutatta meg nekünk a közönség által általában nem látogatható részeket.

„Méhecske” védett műhely

2020. január 22.
Az Iskola másképp program keretén belül az Ady Endre Líceum diákjai önkéntes tevékenységeken is részt vettek. Ilyen alkalom volt a Diakónia Alapítvány keretein belül működő „Méhecske” védett varróműhelyben való látogatás is a mai napon. A XI.A osztály néhány szorgalmas, lelkes önkéntes diákja nyújtott segítséget a műhely munkatársainak a raktár takarításában, illetve az ott található anyagok rendszerezésében. Tevékenységükkel és lelkesedésükkel megkönnyítették és előmozdították a műhelyben dolgozók munkáját. Köszönet érte!

9. A és C osztály diákjai Nagyszalontán felkeresték az Arany-emlékhelyeket

2020. január 21.
A magyar kultúra napján a 9. A és C osztály diákjai Nagyszalontán felkeresték az Arany-emlékhelyeket. Az Arany-házban és a múzeumban számos érdekes ismerettel gazdagodtak. Hazaindulás előtt a szoborparkban időztek, majd megkoszorúzták Arany János szobrát.
© 2016 Ady Endre Líceum Nagyvárad