Alter Alapítvány

 2023. április 11.

1%

1%

Kedves Mindenki, 

 

Áldott, boldog húsvéti ünnepet Mindenkinek!

 

Újra tavasz, így újra jelentkezem, hisz megint itt van az adóbevallás időszaka.

 

Először szeretném megosztani Veletek az Ady (mindannyiunk Alma Matere) magyarországi alapítványának a 2022-re vonatkozó rövid összefoglalóját (csatolva). Kiemelném, hogy a tavalyi évben jelentősen emelkedett az 1%-ból származó bevétele az alapítványnak, hiszen duplázódott az összeg /935e Ft/, valamint 165e közvetlen felajánlást is kaptunk - hálásan köszönöm az iskola közösségének a nevében! A tavalyi évben ebből az egyik informatikalabor újrabútorozását fedezte az Alter több mint 1 millió forint értékben.

 

Szeretnék mindenkit emlékeztetni és tisztelettel kérni, hogy idén is van lehetőség 1% felajánlásra. A NAV már elérhetővé tette az adóbevallásokat. Aki teheti, ne feledkezzen meg idén sem az iskolájáról (18065688 – 1 – 41)!

 

Fontos, hogy aki a cége által szeretné támogatni az iskolát adománnyal közvetlenül vagy alapítványon keresztül, keressen engem! 

 

Megkérek mindenkit, hogy az évfolyamában továbbítsa ezt a levelet, hogy jövőre még több legyen az adomány!

 

köszönettel az Alter alapítvány és az Ady Endre iskola nevében,

Hatfaludy Károly

(1993)2021. április 06.

1%

1%

Kedves Mindenki, 

 

Először is engedjétek meg, hogy kellemes Húsvéti Ünnepet kívánjak mindenkinek!

Remélem mindenki jól van és családja körében tudja tölteni ezt a szép ünnepi időszakot.

Szeretném megosztani Veletek a nagyváradi Ady Endre líceum (mindannyiunk Alma Mater-e) magyarországi alapítványának a 2020-ra vonatkozó rövid összefoglalóját. Kiemelném, hogy a tavalyi évben megemelkedett ez a összeg (Köszönöm az iskola Tanárai és Diákjai nevében). 

Továbbá szeretnék mindenkit emlékeztetni , hogy idén is van lehetőség erre, hiszen a NAV elérhetővé tette az adóbevallásokat. Aki teheti, ne feledkezzen el idén sem az iskoláról!

Megkérek mindenkit, hogy az évfolyamában továbbítsa ezt a levelet!

köszönettel az Alter alapítvány nevében,

 

Hatfaludy Károly

(1993)
Zöld hét


Órarend 


Ady 250


 

Egy polc, egy könyv

A könyvtáros ajánlata

"...nem is lehetünk más célra ebben az életben, mint hogy megismerjünk mindent, amennyire lehetséges: a tarka és zegzugos világot, a megbocsátandó embereket, az egymásra morgó népeket; s amikor mindent megismertünk, amennyire lehetséges, akkor visszamenjünk oda, ahol otthon lehetünk." Tamási Áron  

© 2016 Ady Endre Líceum Nagyvárad