Gondoskodó ifjúsági, cserkész- és közösségi célú tevékenységeinek támogatása

2023. október 24.

Örömmel tudatjuk, hogy a  Gondoskodó Nemzet Program I. (2023.) ifjúsági, cserkész- és közösségi célú tevékenységeinek támogatása keretében, alapítványunk pályázata nyert 600.000 forintot, a Magyar Állam által támogatott Bethlen Gábor Alaptól. Ebből sikerült beszerezni a téli tüzelőanyagot az Aranyos-völgyi Ifjúsági háznak.

A mintegy 20 folyóméternyi tűzifát a belényesi székhelyű Victamali cégtől vásároltuk, amelyet júliusban kiszállítottak, ezt később szeptemberben (2 hónap száradás után) a diákok szüleinek segítségével felaprítottuk és beraktuk a tárolóhelyére.

Tekintve, hogy sok program ígérkezik, decembertől egész áprilisig: sítáborok, tanulmányi táborok, kirándulások, cserkésztáborok. Ezeken a programokon iskolánk diákjai, cserkészcsapatok Szalacsról, Szentjobbról, Köröstárkányból, vesznek majd részt.




Zöld hét


Órarend 


Ady 250


 

Egy polc, egy könyv

A könyvtáros ajánlata

"...nem is lehetünk más célra ebben az életben, mint hogy megismerjünk mindent, amennyire lehetséges: a tarka és zegzugos világot, a megbocsátandó embereket, az egymásra morgó népeket; s amikor mindent megismertünk, amennyire lehetséges, akkor visszamenjünk oda, ahol otthon lehetünk." Tamási Áron



 



 

© 2016 Ady Endre Líceum Nagyvárad