Tájékoztató IX -es, INTENZÍV angol osztályba való beiratkozáshoz

2020. június 03.

  1. 2020. június 4 és 5:

A szülő kérést tesz le a gyermeke jelenlegiiskolájának titkárságán (e-mailben vagy személyesen), melyben kéri, hogy a képességfelmérést angol nyelvből egyenértékűsítsék (echivalare) gyermekének 4 éves angol jegy átlagával. (anexa A) .

Vagy:

 ha a gyermek rendelkezik nemzetközi nyelvvizsgával angol nyelvből/ vagy angol nyelv országos olimpián elért eredményekkel,  a szülő kérést tesz le le a gyermeke jelenlegi iskolájának titkárságán, (emailben vagy személyesen) melyben kéri, hogy a képességfelmérést angol nyelvből egyenértékűsítsék (echivalare) a nemzetközi nyelvvizsga eredményével/  angol nyelv országos olimpián elért eredményekkel (Anexa B).

  1. A számítógépes elosztás után:

A szülő a gyermeke iskolájától kapott egyenértékűsítési igazolást mellékeli gyermeke IX. osztályba történő beiratkozási dossziéjához.

Jelen pillanatban ennyi információ áll a rendelkezésünkre. Amennyiben módosítás lesz, ezen az úton közöljük Önökkel.

Kérdéseikkel forduljanak iskolánk titkárságához a 0359410588-as telefonszámon.

 

Cerere_de_echivalare_VIII_lb_anexa_B.pdf

Cerere_de_echivalare_V-VIII_lb_anexa A.pdf

 

OM_4317_2020_MOdificarea_OM_4948_2019_pt_organizarea_admiterii_in_inv_liceal_cu_anexe.pdf




Zöld hét


Órarend 


Ady 250


 

Egy polc, egy könyv

A könyvtáros ajánlata

"...nem is lehetünk más célra ebben az életben, mint hogy megismerjünk mindent, amennyire lehetséges: a tarka és zegzugos világot, a megbocsátandó embereket, az egymásra morgó népeket; s amikor mindent megismertünk, amennyire lehetséges, akkor visszamenjünk oda, ahol otthon lehetünk." Tamási Áron



 



 

© 2016 Ady Endre Líceum Nagyvárad