10.C -A zöld hét harmadik napja

2024. április 24.

A Zöld hét harmadik napján a rossz idő miatt nem a Kráterhez mentünk, hanem kilátogattunk a Félix fürdőbe. Ott a nemrég lekövezett erdei sétányon mentünk végig, ahol különböző táblákat helyeztek ki érdekes tudnivalókkal a Pece környéki élővilágról. Miután megtekintettük ezeket, meglátogattuk a kihagyhatatlan tavirózsákat rejtő tavakat. Aztán, aki úgy gondolta, elfogyasztott egy-egy lángost, ami szintén kötelező tevékenység, ha erre járunk. Majd az újonnan térkövezett sétányon visszagyalogoltunk a buszmegállóhoz.

 A váradszőlősi villamos-végmegállónál búcsút vettünk egymástól, mindenki megvárta a saját járatát. Elsőnek Zsófi és az oszi villamosa jött meg, így integettünk nekik. Reméljük, jövőre szebb időt fogunk majd ki. 




Zöld hét


Órarend 


Ady 250


 

Egy polc, egy könyv

A könyvtáros ajánlata

"...nem is lehetünk más célra ebben az életben, mint hogy megismerjünk mindent, amennyire lehetséges: a tarka és zegzugos világot, a megbocsátandó embereket, az egymásra morgó népeket; s amikor mindent megismertünk, amennyire lehetséges, akkor visszamenjünk oda, ahol otthon lehetünk." Tamási Áron



 



 

© 2016 Ady Endre Líceum Nagyvárad