Zöld hét a 11.F-ben

2024. április 24.

A Zöld hét a 11.F számára igen változatosan telt, bár az időjárás miatt néhány változtatásra kényszerültünk. A diákok igy is jól érezték magukat.

A héten a Cinema Palace-ban moziztunk, az iskolában tanulmányi filmet néztünk és drogprevenciós előadáson és bemutatón vettünk részt (Demeter Emőke magyartanárnő kíséretében). Eközben az oszi a pedagógia szakosok bemutatóján vett részt, és érettségi felkészítőt tartott. A következő napokban a nagyváradi Vármúzeumot látogattuk meg: több érdekes kiállítást néztünk meg (Leonardo Da Vinci, '70-80-as évek diszkóterme, fegyverek, stb.), majd körbejártuk a vár belső udvarát. A nemzetközi matematikaverseny 100 anyaországi diákjának idegenvezetői voltunk. Végül a Ligetben sporttevékenységeken vettünk részt, és a szemetet is összegyűjtöttük a parkból.

Az alábbi fotókon látható a teljes hét programja.

Takács Péter, a 11.F osztályfőnöke




Zöld hét


Órarend 


Ady 250


 

Egy polc, egy könyv

A könyvtáros ajánlata

"...nem is lehetünk más célra ebben az életben, mint hogy megismerjünk mindent, amennyire lehetséges: a tarka és zegzugos világot, a megbocsátandó embereket, az egymásra morgó népeket; s amikor mindent megismertünk, amennyire lehetséges, akkor visszamenjünk oda, ahol otthon lehetünk." Tamási Áron



 



 

© 2016 Ady Endre Líceum Nagyvárad