XII. B - 2018 / 2019

Társadalomtudomány – intenzív angol
Osztályfőnök: Cseke Sándor
01. Badea L.C. Claudia-Roxana
02. Birta F. Erzsebet-Katalin
03. Buzási Z.G. Marót-Örs
04. Ciursas S. Dominic
05. Csati Gy. Evelin
06. Fehér Cs.Z. Gergő-Krisztián
07. Guba Cs.L. Kincső
08. Kendi A. Mercédesz-Romina
09. Kéri J. Szabolcs
10. Kovács I. Noemi
11. Laczikó K. Anita-Emese
12. Lacziko-Succhiatti M.Gy. Dominik
13. Matei S. Roland-Ferencz
14. Nagy Cs.A. Ákos-Csaba
15. Nemeti A. Anita
16. Petre M.G. Vivien-Anisia
17. Sári A. Levente-Krisztián
18. Szabó A. Mark-Alex
19. Szabó C.R. Norbert
20. Szabó T.A. Odett
21. Venţel M.C. Anita-Cintia
22. Vicsay T.F. David-Tibor
23. Zahari I. David-Ioan


2019. január 15.

12. B - Maturandusz avató - 2019

12. B - Maturandusz avató - 2019

Január 28-án a díszterem adott otthont, a 12.B osztály „B”űnözők című maturandusz műsorának.

A színes műsorban bemutatásra került egy kisfilm, ahol az osztály diákjai az érettségi tételeket szerették volna megszerezni. A diákok szinvonalas táncokkal szórakoztatták a népes közönséget. A közkedvelt tanár paródiák sem maradhattak el, amelyek természetesen a jóízlés határain belül maradtak, de betekintést engedtek a diákok eltelt „sanyarú” napjaiba. A műsor végén az összegyűlt ismerősök, rokonok, meghívottak vastapsal jutalmazták a diákok produkcióját, az osztályfőnök, pedig egy rövíd beszéd után, minden 12.B osztályos diáknak átadta, a nagykorúságot jelképező kitűzőt.2018. november 02.

12. B - Iskola másként - péntek

12. B - Iskola másként - péntek A pénteki nap, egyben az utolsó, ugyanolyan jól telt az osztálynak, mint a többi. Ma kitakarítottuk az osztálytermet,letöröltük szépen a táblákat,a padokat kitakarítottuk, és a székeket feltettük a padjainkra, ahogy ezt szokás. A plakátot felhelyeztük a falra, amit a napokban az osztályban csináltunk, majd ezután szavaztunk az iskola honlapján. Nekünk így telt az utolsó napunk.

2018. november 01.

12. B - Iskola másként - Csütörtök

12. B - Iskola másként - Csütörtök A csütörtöki nap az osztályok bemutatásáról szólt. Minden osztály kapott egy európai országot és az alapján kellett feldíszíteni a termet, és bemutatni is azt. Mi Portugáliát kaptuk, és amennyire sikerült, fel is díszítettük az osztályt. Csapatokban mentünk más osztályokba információkat gyűjteni az országokról és fotókat készíteni. Végül egy plakáton állítottuk össze,hogy mit láttunk más osztályokban. A mai nap szintén a csapatmunkáról szólt.

2018. október 31.

12. B - Iskola másként - Szerda

A szerdai nap a csoportmunkáról szólt. Portugáliát kellett jobban szemügyre vennünk, informálódnunk róla. Vágtunk ki színes papírokból betüket, és kiraktuk belőle a "Portugália" szót, az osztályt kidíszítettük képekkel, amin Portugália városait és fővárosát lehet megtekinteni. Telerajzoltuk a táblát is, majd készítettünk zászlókat is, hogy adja meg a hangulatot. Nem utolsó sorban a powerpointos prezentációnk is készen áll a bemutatásra. (u.i.: képek amiatt nincsenek feltüntetve, mivel az osztály szeretne minél több kiváncsi érdeklődőt Portugáliáról!)

2018. október 30.

12. B - Iskola másként -Kedd

12. B - Iskola másként -Kedd  Keddi napunkat a szabadban töltöttük. Tettünk egy sétát a Gombában,ahonnan letekintettünk a városra,majd elsétáltunk a Ligetbe, ahol közösen játszottunk egy focimeccset. A meccs után látogatást tettünk a Várban néhány tanárunk kíséretében. Összességében egy kellemes napot töltöttünk közösen a szabadban.

2018. október 29.

12.B - Iskola másként - Hétfő

12.B - Iskola másként - Hétfő A hétfői napot  közös sétával kezdtük. Az első hely, ahová elmentünk, az a Rhédey park volt, ahol két kvízjátékot is jatszottunk.. a nyertesek 10-est kaphattak bizonyos tantárgyból. A kovetkező állomás az állatkert volt, ahol sok állatot megtekintettünk. Onnan a Pece partjára mentünk tovább sétálni. Csoportkép-készítéssel  ért véget  hétfői program.


© 2016 Ady Endre Líceum Nagyvárad