Eredményes tájfutók

2018. január 20.

2018.január 18-21. között ismét megrendezték Románia Országos Sítájfutó Bajnokságát. Idén a Bucsin-tetőn zajlott a verseny, melyen iskolánkat Závodszky Tamás tanár-edző és hat diák képviselte.

Az adysok nem maradtak alul, hiszen számos helyezést, érmet és diplomát elhoztak ellenfeleik orra elől, különböző próbákon és kategóriákban: Pálhegyi Orsolya (7.B): női14-es kategória 2. helyezés stafétán, 3. helyezés normál távon, 3. helyezés középtávon, Marton Dorottya (7.A): női14-es kategória 2. helyezés stafétán, Szakács Ágnes (8.A): női18-as kategória 3. helyezés stafétán, Divin Judit (9.D) női18-as kategória 3. helyezés középtávon, 2. helyezés normál távon, 3.helyezés stafétán, és persze Závodszky Tamás edző férfi 55-ös kategória 1. helyezés középtávon és 3. helyezés normál távon. Nem volt könnyű elérni ezeket az eredményeket, hiszen Románia összes tájfutó csapatával kellett versenyezniük egy igen erős mezőnyben.

Aki kedvett kapott a tájfutáshoz vagy akár a sífutáshoz, azt várjuk minden kedden és csütörtökön 6 órától a nagytornateremben!




Zöld hét


Órarend 


Ady 250


 

Egy polc, egy könyv

A könyvtáros ajánlata

"...nem is lehetünk más célra ebben az életben, mint hogy megismerjünk mindent, amennyire lehetséges: a tarka és zegzugos világot, a megbocsátandó embereket, az egymásra morgó népeket; s amikor mindent megismertünk, amennyire lehetséges, akkor visszamenjünk oda, ahol otthon lehetünk." Tamási Áron



 



 

© 2016 Ady Endre Líceum Nagyvárad