Képcsarnok2017. február 26.

EMMV – eredményhirdetés

EMMV –  eredményhirdetés Február 26-án ünnepélyes díjkiosztóval zárult a 27. Erdélyi Magyar Matematikaverseny. Az alkalom ünnepélyességéhez diákjaink rövid táncos-zenés összeállítással járultak hozzá: Baranyi Tünde moldvai népdalcsokrot adott elő, Szatmári Loretta és Gergely Tamás könnyűzenei produkcióval örvendeztette meg a közönséget, táncosaink, Vad Bertalan és partnere pedig rumbát és salsát mutattak be.

2017. február 23.

EMMV – ünnepélyes megnyitó

EMMV – ünnepélyes megnyitó 2017. február 23-án került sor iskolánkban a 27. Erdélyi Magyar Matematikaverseny ünnepélyes megnyitójára. A verseny országos szakasza a matematikában jeleskedő középiskolás diákok legrangosabb megmérettetése, mely az elmúlt negyed század alatt valódi tehetséggondozó intézménnyé nőtte ki magát.


Zöld hét


Órarend 


Ady 250


 

Egy polc, egy könyv

A könyvtáros ajánlata

"...nem is lehetünk más célra ebben az életben, mint hogy megismerjünk mindent, amennyire lehetséges: a tarka és zegzugos világot, a megbocsátandó embereket, az egymásra morgó népeket; s amikor mindent megismertünk, amennyire lehetséges, akkor visszamenjünk oda, ahol otthon lehetünk." Tamási Áron  

© 2016 Ady Endre Líceum Nagyvárad