Támogassák az iskolát az Alter alapítványon keresztül

2019. április 18.

Édesanyánk, Pikó Ágota Enikő idén júniusban tölti be 80. születésnapját. Több mint negyven év tanítás után ment nyugdíjba, azóta is jó egészségben és kimeríthetetlen energiával gondoskodik gyermekeiről és unokáiról. Közben minden alkalommal boldogan tesz eleget az osztálytalálkozók meghívásainak, ilyenkor előkerülnek az évtizedek óta őrzött kicsengetési lapok is – fontosak számára az emlékek.

Szeretnénk meglepni őt egy virtuális „köszöntő könyvvel”. Ezért szeretnénk megkérni önöket/titeket, hogy aki szeretné köszönteni születésnapja alkalmából, jókívánságait az alábbi linkre:

https://drive.google.com/open?id=1q-94Nj5pq6Cfa7sydoN2CgVpGBRJ0IND

töltse fel, amiket virtuálisan egy csokorba szedünk. Akinek van egy kedves emléke, elevenítse fel, ha egy fénykép is van hozzá, azt is tegye mellé, akár szeretett férjéről, édesapánkról – Pikó Jánosról is. Aki szeretné, lepje meg egy tréfás feladvánnyal, vagy küldjön videóüzenetet, friss fényképet.

A köszöntéseket május 20-ig várjuk, hogy utána még össze tudjuk szerkeszteni azokat, de a link utána is működik, aki később tud vagy szeretne még feltölteni üzenetet, az megteheti.

Reméljük, levelünk mindenkit jó egészségben talál. Köszönjük a közös múltidézést, s hogy ezáltal édesanyánkat boldoggá tehetjük a jelenben.

Gyermekei:

László, Zsuzsi, Ágota, Márta, Viola

unokái:

Júlia, Sámuel, Eszter, Dénes, Botond, Zsombor, Jolán, Léna, Szonja, Rozália, Adél, Dezső, Boróka

 

Ha bármilyen kérdés merülne fel, az alábbi elérhetőségeken állunk rendelkezésre:

pikoviola@gmail.com

0036709410814

 




Zöld hét


Órarend 


Ady 250


 

Egy polc, egy könyv

A könyvtáros ajánlata

"...nem is lehetünk más célra ebben az életben, mint hogy megismerjünk mindent, amennyire lehetséges: a tarka és zegzugos világot, a megbocsátandó embereket, az egymásra morgó népeket; s amikor mindent megismertünk, amennyire lehetséges, akkor visszamenjünk oda, ahol otthon lehetünk." Tamási Áron



 



 

© 2016 Ady Endre Líceum Nagyvárad