Ady Líceum Sport Club

2022. november 28.

Iskolánkban működő tájfutó csapat, sikeres éven van túl. Számos versenyen vettünk részt, köztük a különböző számokban megtartott Országos Bajnokságokon. Eredményesség szempontjából kiemelném Divin Juditot és Divin Pétert, valamint Pálhegyi Orsolyát, akik futószalagon szállították a dobogós helyezéseket, úgy a bajnokságokról, mint a Délkelet-Európai Bajnokságról egyaránt.

Utánpótlásban sincs hiány, tavalyi ötödikekből sikerült megszerettetni néhány diákkal ezt a sportot, tavasszal reményeink szerint pedig a mostani ötödikesekből fognak kikerülni az újak.

Versenyzésben, versenyszervezésben nagy segítségünkre van az a felszerelés, amit egy sikeres pályázat útján szereztünk be. A MAGYAR KORMÁNY TÁMOGATÁSÁBÓL, melyet A BETHLEN GÁBOR ALAPON keresztül kaptunk meg, sikerült megvásárolni 10 rend futóruhát (bozótruhát), 7 pár gumiszegecses futócipőt, 18 darab iránytűt (tájolót).

Ez úton szeretnénk kifejezni köszönetünket a támogatásért, a gyümölcsöző együttműködésért, melyet remélünk megtartani a jövőben is, reméljük a lehetőségekhez mérten továbbra is élvezni fogjuk a bizalmat és a támogatást.

                                                                                                         Závodszky Tamás

                                                                           Ady Líceum S.C. – Ady Endre Elméleti Líceum

 

 
Órarend 


Ady 250


 

Egy polc, egy könyv

A könyvtáros ajánlata

Nem kellenek a megálmodott álmok,
Új kínok, titkok, vágyak vizén járok,
Röpülj, hajóm,
Nem kellenek a megálmodott álmok. (Ady Endre) Intézményünk alkalmazottainak átoltottsága:
Situația vaccinării personalului liceului:

63 fő, 75%

© 2016 Ady Endre Líceum Nagyvárad