2019. március 09.

Succes la olimpiada de limba română!

Succes la olimpiada de limba română!

Ne bucurăm de succesul elevului nostru, Nagy Dávid - Kristóf, din clasa a V-a A, care a obținut locul al II-lea, la etapa județeană a  Olimpiadei de limba și literatura română pentru minorități (16. 02. 2019). Cu acest rezultat s-a calificat la etapa națională a olimpiadei, care va avea loc la Odorheiu Secuiesc, în perioada 22-25. 04. 2019. Îi dorim succes lui Dávid și felicitări doamnei profesoare Durne Estera.2018. február 09.

Elevii liceului Ady la Olimpiada Națională de Matematică

Elevii liceului Ady la Olimpiada Națională de Matematică Săptămâna trecută, Liceul Teoretic Domokos Kázmér din Sovata a organizat olimpiada națională de matematică, secția maghiară. Județul Bihor a fost reprezentat de 23 de elevi, dintre care 8 din Liceul Teoretic Ady Endre: Halász Kristóf, Székedi Péter ( clasa a V-a), Bődi Kincső Lilla ( cls a VIII- a), Divin Judit şi Árva Norbert Ákos ( cls a IX-a), Barabás Zóra ( cls a X-a), Salánki Miklós ( cls a XI-a) şi Jakabffy Balázs ( cls a XII-a).

2017. december 21.

Premiere la București

Premiere la București

Suntem mândri că am fost și noi prezenți printre cei 168 de elevi premiați în București, pentru concursuri internaționale! Felicitări elevilor Árva Norbert, Divin Judit, KuruczCsenge, Schmidt Anita și profesorilor care i-au pregătit.
© 2016 Ady Endre Líceum Nagyvárad