„Az összedolgozás képessége az egyik legnagyobb érték az életben.”

2023. november 17.

A Szatmárnémetiben megrendezett Bolyai Matematika Csapatverseny országos döntőjén vettek részt az 5.A osztály Hatványmesterei. 12 csapattal versengtek, és második helyezést értek el.

A verseny megyei fordulóját október 13-án rendezték a Lorántffy Zsuzsanna Református Gimnáziumban. Itt a Hatványmesterek mellett iskolánkat az 5.B osztály diákjaiból álló Bólyák csapata is képviselte. 

A Hatványmester csapat tagjai: Balogh Zorka Anna, Bors Balázs, Nagy Mózes Dániel és Nagy Miheler Alexa Nóra jól összedolgoztak a verseny megyei fordulójában, így első helyezést értek el, és továbbjutottak az országos döntőbe. Az 5.B osztály Bólyák csapatának tagjai, Balló Márk, Balogh Dominik, Pálhegyi Etele és Tóth Lilla dicséretben részesültek.

Gratulálunk a szép teljesítményhez!




Zöld hét


Órarend 


Ady 250


 

Egy polc, egy könyv

A könyvtáros ajánlata

"...nem is lehetünk más célra ebben az életben, mint hogy megismerjünk mindent, amennyire lehetséges: a tarka és zegzugos világot, a megbocsátandó embereket, az egymásra morgó népeket; s amikor mindent megismertünk, amennyire lehetséges, akkor visszamenjünk oda, ahol otthon lehetünk." Tamási Áron



 



 

© 2016 Ady Endre Líceum Nagyvárad