Mákvirág-díjjal jutalmazták iskolánk két tanulóját

2023. december 18.

A Romániai Magyar Pedagógusok Szövetsége idén is díjazta a kiemelkedő tanulmányi eredményeket elért tanulókat. A Mákvirág-díjjal azokat a tehetséges diákokat jutalmazza, akik hazai és nemzetközi tantárgyversenyek, kulturális és sportrendezvények díjazottjai, valamint példás magatartású tanulók.

A Mákvirág-díjat a megyék legjobb IX., X., XI. és XII. osztályos tanulói kaphatják. A díjra azon középiskolás diákok pályázhatnak, akik kiemelkedő tanulmányi eredményeket értek el az előző tanévben. A tanulók a díjra megyénként pályázhatnak, és elérhetik a bronz, ezüst, arany és gyémánt fokozatokat aszerint, hogy egyszeri, kétszeri, háromszori vagy akár négyszeri kitüntetettek.

Bihar megyéből két adys diák vette át idén a Mákvirág-díjat. Kovács Kristóf-Bendegúz a legjobb kilencedikesnek járó bronz fokozatot, és Bodnár Mónika Brigitta (iskolánk volt diákja) pedig a legjobb tizenkettedikesnek járó gyémánt fokozatot.

Gratulálunk a díjazottaknak!

Báthori Éva

 

 




Zöld hét


Órarend 


Ady 250


 

Egy polc, egy könyv

A könyvtáros ajánlata

"...nem is lehetünk más célra ebben az életben, mint hogy megismerjünk mindent, amennyire lehetséges: a tarka és zegzugos világot, a megbocsátandó embereket, az egymásra morgó népeket; s amikor mindent megismertünk, amennyire lehetséges, akkor visszamenjünk oda, ahol otthon lehetünk." Tamási Áron



 



 

© 2016 Ady Endre Líceum Nagyvárad