Meghívó suli–bulira

2017. október 24.

Szeretettel hívjuk-várjuk a kedves szülőket, volt diákokat és azok szüleit, az iskola támogatóit az október 28-án, szombat este 19 órakor kezdődő, kötetlen hangulatú, batyus, farmeres, táncos, jótékonysági suli-bulira. A líceum és az iskola szülőbizottsága által közösen szervezett jótékonysági rendezvénnyel a World Robot Olimpiad nemzetközi döntőjére újra kijutott diákcsapatunk Costa Rica-ba utaztatásához járulunk hozzá. Bemutatkozik a nemzetközi döntős robotos csapat, vidám műsorral iskolánk diákjai szolgálnak.

Figyelem! Fődíjként egy kétszemélyes, 3 napos kirándulást sorsolunk ki Prágába és Pozsonyba, a karácsonyi vásárra, a Galatea Travel jóvoltából. Ne hagyják ki a lehetőséget!

A jó hangulatról és zenéről az Elit együttes gondoskodik. Ha többen szeretnének együtt asztalt foglalni, kérjük, jelezzék az osztályfőnöknél vagy a titkárságon, kinek a nevére és hány személyre.

Érdeklődni és belépőt váltani az iskola titkárságán (0259431706) és az osztályfőnököknél lehet, naponta 8 és 16 óra között.




Zöld hét


Órarend 


Ady 250


 

Egy polc, egy könyv

A könyvtáros ajánlata

"...nem is lehetünk más célra ebben az életben, mint hogy megismerjünk mindent, amennyire lehetséges: a tarka és zegzugos világot, a megbocsátandó embereket, az egymásra morgó népeket; s amikor mindent megismertünk, amennyire lehetséges, akkor visszamenjünk oda, ahol otthon lehetünk." Tamási Áron



 



 

© 2016 Ady Endre Líceum Nagyvárad