Meghívó jelmezes szülői bálra

2018. január 16.

Szeretettel hívjuk-várjuk a kedves szülőket, volt diákokat és azok szüleit, valamint az iskola támogatóit a január 27-én este 8 órakor kezdődő farsangi bálra. Vidám műsorral iskolánk diákjai szolgálnak.

Akinek kedve és ötlete van, kérjük, öltözzön jelmezbe az álarcosbálra. A legleleményesebbeket, legérdekesebbeket  jutalmazzuk. Ha egy-egy osztály szülői közössége közösen talál ki és ölt jelmezt, ők külön jutalomban részesülnek.

A farsangi bálon a szülőknek tortakiállítást hirdetünk, melyre csak természetes alapanyagú, házi készítésű tortával lehet benevezni. A jutalom sem marad el: a legötletesebb tortakészítők  meglepetés-ajándékban részesülnek. Szeretettel fogadjuk, ha tombolatárgyakat küldenek be. 

Harapnivalót, ásványvizet, üdítőt, kávét biztosítunk. A jó hangulatról és zenéről a Sanzon együttes gondoskodik.

Érdeklődni és belépőt váltani január 15-e után az osztályfőnököknél és az iskola titkárságán (0259431706) lehet, naponta 8 és 16 óra között.




Iskola másként


Órarend 


Ady 250


 

Egy polc, egy könyv

A könyvtáros ajánlata

"...nem is lehetünk más célra ebben az életben, mint hogy megismerjünk mindent, amennyire lehetséges: a tarka és zegzugos világot, a megbocsátandó embereket, az egymásra morgó népeket; s amikor mindent megismertünk, amennyire lehetséges, akkor visszamenjünk oda, ahol otthon lehetünk." Tamási Áron



 



 

© 2016 Ady Endre Líceum Nagyvárad