Péntek – A kiértékelés napja a 10.C-ben

2023. október 27.

Eredetileg egészséges életmód program lett volna betervezve az iskola udvarán, de az eső miatt ez elmaradt. Így legalább volt időnk bővebben megbeszélni és kiértékelni az „Iskola másként-hét” történéseit.

Először megbeszéltük, hogy kinek mi tetszett a legjobban. Néha szavazással döntöttük el, hogy az osztály többsége mit választana. Így derült ki, hogy:

                1. a legjobb napnak a keddi és szerdai kolozsvári tanulmányút bizonyult

                2. a leghasznosabb nap pedig a csütörtök lett a szavazatok alapján:

– Erasmus programismertető – hasznát vesszük, ha majd egyetemisták leszünk

– Rendszertervezőnek és karbantartónak lenni – érdekes bemutató volt a hétköznapi életből

– A Nagyváradi Egyetem meglátogatása – kellemes környezetben, minden egy helyen, jó fogadtatás.

 

Ezek után egy páran összeültek és készítettek egy Google-űrlapot, melyet az osztályteremben kitöltöttünk és kiértékeltünk – megnéztük a statisztikáját.

 

Az osztályfőnök megosztott velünk egy Padlet-linket, ahová feltöltöttünk egy képet, és beírtuk a leghasznosabban eltöltött nap egy mozzanatát – az egyetemlátogatást.

Majd a lányok vezetésével közösen szerkesztettünk egy PowerPoint bemutatót a hét főbb mozzanatait felelevenítve szöveggel és képekkel egyaránt alátámasztva.

Végül az osztályfőnök megosztott velünk egy Google-űrlap linket, melyet kitöltöttünk, majd Kányádi tanár úr kellemes vakációt kívánt nekünk.

 

Ez a nap a csapatmunkáról szólt, úgyhogy ez is hasznosan telt.

 

ISKOLA MASKENT HET 10.pptx




Zöld hét


Órarend 


Ady 250


 

Egy polc, egy könyv

A könyvtáros ajánlata

"...nem is lehetünk más célra ebben az életben, mint hogy megismerjünk mindent, amennyire lehetséges: a tarka és zegzugos világot, a megbocsátandó embereket, az egymásra morgó népeket; s amikor mindent megismertünk, amennyire lehetséges, akkor visszamenjünk oda, ahol otthon lehetünk." Tamási Áron



 



 

© 2016 Ady Endre Líceum Nagyvárad